Scootmobiel kopen in Zoetermeer

scootmobiel_zoetermeer.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Zoetermeer
Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Zoetermeer.

Met uw scootmobiel Zoetermeer ontdekken

Zoetermeer is met 122.968 inwoners de derde gemeente van provincie Zuid-Holland. Dit is erg snel gegaan sinds Zoetermeer in 1962 is uitgeroepen als groeikern van Den Haag. Zoetermeer is een levendige stad waar vaak evenementen en festivals worden georganiseerd. Tevens is het goed te bezichtigen met een scootmobiel.

De mooiste molen van Nederland

Molen De Hoop is de enige korenmolen in Zoetermeer. Zoetermeer is een relatief jongen stad en daarom is dit ruim 100 jaar ouder rijksmonument vrij uniek. Er heeft sinds de middeleeuwen altijd al een molen op deze plek gestaan. De molen wordt beheerd door twee vrijwillige molenaars die graag vertellen over dit monument. Onderin de molen is de molenwinkel. Hier kunt u diverse bakproducten vinden. Ook kunt u hier diverse soorten Zoetermeerse honing en zelfgemaakte meelproducten kopen.

Het hele jaar door kunt u in de Zaanse Schans interessante tentoonstellingen bezoeken en in het hoogseizoen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Op de website kunt u meer informatie vinden over wat er momenteel te beleven is.

Winkelen in uw scootmobiel

Als u van winkelen houdt bent u in Zoetermeer aan het goede adres. Of u nu liever naar een kleine speciaalzaak gaat of naar een groot warenhuis. In Stadshart Zoetermeer zijn er meer dan 200 winkels dus er zit altijd iets voor u bij. Wanneer u even wilt bijkomen van het shoppen kunt u in Zoetermeer gegarandeerd een geschikt plekje vinden om iets te eten of drinken. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de scootmobiel of met de auto. Wanneer u parkeert in één van de parkeergarages van het stadshart is zelfs het eerste drie uur gratis. Elke eerste zondag van de maand is koopzondag, maar veel winkels zijn in ieder geval elke zondag open. Op vrijdagavond zijn de winkels open tot 21:00.

Zoetermeerse historie

Wanneer u meer wilt weten over de fascinerende geschiedenis van Zoetermeer, kunt u een kijkje nemen in het Stadsmuseum Zoetermeer. Bij het museum hoort een kleine museumwinkel, een bibliotheek en een fotowand. In de bibliotheek vindt u boeken en tijdschriften over de geschiedenis en architectuur van Zoetermeer. Aan de fotowand hangen tientallen foto´s uit de tijd dat Zoetermeer nog een boterdorp was. Het museum heeft een vaste collectie, maar daarnaast zijn er ook diverse interessante tentoonstellingen.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Delft