Mobilae voor meer vitae

sco-hero-about-us-mobile
product-icons

Over Mobilae

Mobilae is sinds 1992 gespecialiseerd in producten die de kwaliteit van leven verbeteren. Het aanbod omvat trapliften, scootmobielen, huisliften, badkameroplossingen en sta-op-fauteuils. Deze producten maken mensen steeds mobieler en zelfstandiger in en om hun eigen huis.

Een scootmobiel is een van de belangrijkste hulpmiddelen voor senioren omdat het senioren helpt hun onafhankelijkheid terug te vinden. Met scootmobielen kunt u zelfstandig uw afspraken naar de dokter of boodschappen doen! Mobilae heeft een groot assortiment scootmobielen die varieert van speciale scootmobielen, vaste scootmobielen en opvouwbare scootmobielen. Met onze uitgebreide service, thuis of showroom demo en ons servicecontract bent u verzekerd van de beste professionele service.

Wat onze klanten zeggen

5 out of 5 stars

Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.

Anneke Knol-Hummelen

5 out of 5 stars

Goede voorlichting door de verkoper, een prima luisterend oor, meedenken en adviserend zonder dwang. Bij levering goede uitleg omtrent de scootmobiel.

Ton Bierens