Onze service

Wij bieden een complete service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En dat geldt niet alleen voor onze service voordat u bij ons een scootmobiel koopt, maar ook na de levering. Wat uw zorg ook is, u kunt altijd contact met ons opnemen. Zo garanderen wij dat u altijd jarenlang tevreden zult zijn met uw scootmobiel.

sco-hero-home-mobile

Ontvang vrijblijvend advies en maak een proefrit

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

sco-maintenance

Garantie en onderhoud

U krijgt standaard 2 jaar garantie op onze scootmobiel. Deze garantie is uit te breiden naar 5 en maximaal 10 jaar.

Om langer van uw scootmobiel te genieten bieden wij naast lange garantie ook een onderhoudsabonnement aan. Met een onderhoudsabonnement voeren wij jaarlijks automatisch diverse controles en inspecties uit op uw scootmobiel. Tijdens deze controles wordt uw gehele scootmobiel gecontroleerd, worden de accu's batterijen doorgemeten, de slijtdelen geolied en vervolgens gecontroleerd.