Scootmobiel kopen in Vlaardingen

scootmobiel_vlaardingen.jpg?mtime=201706Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Vlaardingen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Vlaardingen.

Vlakbij bij Rotterdam ligt Vlaardingen. Deze stad aan de maas staat bekend als dé haringstad van Nederland. Ook al wordt er nu niet meer gevist, het visserijverleden is nog goed zichtbaar. Vooral rond de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven.

In uw scootmobiel langs de Vlaardingen monumenten 

Vlaardingen is een beschermd stadsgezicht en er zijn vele monumenten te vinden. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u de markt zeker niet overslaan. Naast de monumenten zijn hier ook de grote kerk en het oude stadhuis te vinden. In de toren van de kerk zat vroeger een wachter die uitkeek over het water. Als er een Vlaardingse logger aankwam hees hij de bal op toren om de reder te waarschuwen. Ook als er een schip aankwam met de vlag halfstok waarschuwde hij. 

Lunchen in de Visbank

Een bijzondere locatie om te lunchen is d'ouwe Vischafslag. Deze is gevestigd in de karakteristieke Visbank aan de Westhavenkade. Vroeger werd hier alle verse zeevis geveild. De Visbank is tot 1949 hiervoor gebruikt en is nu een Rijksmonument. In Madurodam is een miniatuur van de Visbank te zien. Naast een lunchroom is er ook een bloemenwinkel gevestigd.

Met uw scootmobiel tussen de dieren 

Wanneer u Vlaardingen bezoekt met kinderen is kinderboerderij Holywood leuk om te bezoeken. De toegang is gratis. Kinderboerderij Holywood is een gezellige en leuke boerderij waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en in contact kunnen komen met de dieren. 

Winkelen in Vlaardingen

Heeft u zin in uw scootmobiel lekker te gaan shoppen? In het centrum van Vlaardingen kunt u heerlijk winkelen bij de bekende winkelketens. Houdt u meer van kleine en authentieke winkeltjes dan bent u bij de van Hogendorplaan aan het juiste adres. Ook is er op woensdag en zaterdag een markt in het stadscentrum. 

Voor meer leuke tips in de regio: scootmobiel Schiedam