Scootmobiel kopen in Terneuzen

scootmobiel_terneuzen.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Terneuzen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Terneuzen.
 
Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Het ligt in Zeeuws-Vlaanderen en de grootste plaats in Terneuzen heet ook Terneuzen. Het is een van de laatste steden die stadsrechten heeft gekregen. De andere dorpjes zijn het bezoeken ook zeker waard.

De Vliegende Hollander

Terneuzen staat ook wel bekend als de stad van De Vliegende Hollander. Volgens de overlevering was de stad de woonplaats van kapitein Willem van der Decken. Deze kapitein wilde hoe dan ook naar Batavia varen. Ondanks dat het paasmorgen was en er slechte weersomstandigheden waren. Nabij Kaap de Goede Hoop smeekte de bemanning hem om te stoppen maar de kapitein zei dat hij zou doorvaren al was het tot in de eeuwigheid. Voor straf raakte het schip in de macht van de duivel. De bemanningsleden overleden een voor een terwijl de kapitein eeuwig moet blijven rondvaren op zee. De kapitein zou geboren zijn in de Noordstraat en zou in de Havenstraat gewoond hebben. Er wordt gezegd dat het nog steeds spookt in die huizen.

Koewachtse vlascultuur

Koewacht is een grensdorp dat verspreid is over twee landen en drie gemeentes. Het grootste deel ligt in Nederland en hoort bij de gemeente Terneuzen en het Belgische deel hoort bij de gemeenten Moerbeke en Stekene. Koewacht staat bekend om zijn vlascultuur. Hierdoor krijgt het landschap in de zomer zijn 'vlasblond haar'. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u een bezoek brengen aan museum 't Vlasschuurken. 

Mosselstad Philippine

Tot de verzanding en afsluiting van De Braakman was Philippine een mosselhaven. Ook al worden er geen mossels meer gekweekt, kunt u ze er nog wel eten. Ook al heeft het dorp niet veel inwoners, er zijn wel acht mosselrestaurants. Ook worden elk jaar in augustus de mosselfeesten gehouden. In Philippine kunt u zich zeker een dag vermaken met uw scootmobiel. 

Asperges in Zuiddorpe

Als sinds de middeleeuwen worden er in Zuiddorpe asperges geteeld. Het is dan ook het centrum van de aspergeteelt in Zeeuws-Vlaanderen. In mei en juni kunt u de asperges van eigen bodem proeven in een van de restaurants in Zuiddorpe.