Scootmobiel kopen in Spijkenisse

scootmobiel_spijkenisse.jpg?mtime=201706Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel, een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Spijkenisse

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Spijkenisse.
 
Op het Zuid-Hollandse eiland Putten ligt Spijkenisse. Dit gebied wordt al zeer lang bewoond. De eerste sporen van bewoning dateren van ongeveer 10.000 jaar geleden. De naam is voor het eerst aangetroffen in een bron uit het jaar 1231. 'Spickenisse' betekent een spits stuk uitstekend land langs een rivier.

Kunstroute Spijkenisse

Elke april vindt in Spijkenisse de kunstroute plaats. De bedoeling hiervan is meer belangstellende in aanraking brengen met beeldende kunstenaars in Spijkenisse. Op ongeveer 30 locaties kunt u in uw scootmobiel kennis maken met verschillende kunstvormen, waaronder fotografie, keramiek, schilderkunst en beeldhouwkunst. In de weken voor de kunstroute plaatsvindt, kunt u een folder ophalen met daarin informatie over de locaties en de kunstenaars. 

Bibliotheek boekenberg Spijkenisse

Als u van lezen houdt kunt u een bezoekje aan de bibliotheek van Spijkenisse niet overslaan. 'De Boekenberg', zoals deze bibliotheek heet, is namelijk als een piramide opgebouwd. Direct na de opening door Prinses Laurentien in 2012 werd de bibliotheek uitgeroepen tot de (op één na) beste Bibliotheek van Nederland van dat jaar. De piramide is 26 meter hoog en bestaat bijna alleen maar uit glas, hierdoor zijn alle boeken vanaf buiten zichtbaar. Het gebouw is ook goed voor het milieu want in de toekomst zou het gebouw van fossiele energiebronnen moeten kunnen functioneren.

Shoppen met uw scootmobiel

In het centrum van Spijkenisse ligt Winkelhart Spijkenisse. Hier kunt u allerlei soorten winkels vinden. U kunt ook op sommige zondagen terecht in Spijkenisse. Op de eerste en laatste zondag van de maand is er koopzondag. Ook is er iedere dinsdag en zaterdag een markt in Spijkenisse. Die kunt u vinden op het plein 'de Markt', gelegen tussen de Dorpskerk en de Boekenberg. De dinsdagmarkt stamt uit maart 1968 en sinds september 1996 is er ook een markt op zaterdag.
 
Voor meer leuke tips in de regio: scootmobiel Dordrecht