Scootmobiel kopen in Schiedam

scootmobiel_schiedam.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Schiedam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Schiedam.

Gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen ligt Schiedam. De stad die bekend staat om haar jenever. De laatste jaren ontwikkelt Schiedam zich steeds meer als een toeristische trekpleister. 

Historisch Schiedam bezichtigen op de scootmobiel

Vooral de historische binnenstad met haar grachten trekt veel toeristen aan. Zoals het Oude stadhuis op de Grote Markt. Dit ruim 350 jaar oude gebouw wordt sinds 1973 niet meer gebruikt maar in 2004 is het helemaal gerestaureerd. De st. Liduinabasiliek is een rooms-katholieke kerk gebouwd in de 19e eeuw. In deze kerk staat het enige overgebleven elektromechanische orgel in Nederland. In de maanden april tot oktober kunt u deze kerk elke zaterdag bezichtigen. 

Het Huis te Riviere is het oudste bekende rechthoekige kasteel in het graafschap Holland. Het wordt ook wel Huis Mathenesse of Slot Mathenesse genoemd. De ruïne is te vinden in het centrum van de stad. Naast de ruïne staat een beeld van Aleid van Holland, zij was degene die het kasteel in 1262 liet bouwen. 

Molens in Schiedam

Schiedam staat natuurlijk ook bekend om haar molens. U vindt hier zes molens, waaronder de Noletmolen; dit is de hoogste windmolen ter wereld. Deze in 2006 gebouwde molen is, inclusief de wieken, wel 55 meter hoog. Ook vindt u in Schiedam het molenmuseum De Nieuwe Palmboom. De oorspronkelijke molen De palmboom is in 1901 bijna helemaal afgebrand. Negentig jaar later werd de molen echter herbouwd en in 1993 opende Museummolen De Nieuwe Palmboom zijn deuren.

Winterpret in Schiedam

In de wintermaanden wordt het marktplein in Schiedam omgebouwd tot een heus Winterland. Van november tot januari kunt u hier terecht om gezellig te gaan schaatsen met uw (klein)kinderen. Ook is er sinds dit jaar een ijsglijbaan aanwezig! Winterland Schiedam is doordeweeks open van 11.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 23.00 uur.

Ga voor leuke tips in de omgeving naar: scootmobiel Rotterdam