Scootmobiel kopen in Hilversum

scootmobiel_hilversum.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Hilversum

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Hilversum.

Hilversum staat bekend als de 'mediastad' van Nederland, maar deze plaats in het Gooi heeft veel meer te bieden dan dat. Er zijn drie beschermde stadsgezichten in Hilversum. Het Gooi is een van  de oudst bewoonde streken in Nederland, dat is te zien aan het vele prehistorische aardewerk uit de vroege en midden-bronstijd dat in Hilversum en omgeving is gevonden. Deze periode wordt daarom ook de Hilversumcultuur genoemd.

Ontdek de Hilversumse musea in uw scootmobiel

In één van de oudste gebouwen in Hilversum vindt u museum Hilversum. In dit museum wordt regionale kunst tentoongesteld. Bijzonder is dat de bevolking inspraak heeft in de tentoonstellingen in het museum. In het Beeld en Geluid museum kunt u meer te weten over de Nederlandse mediawereld. En wat is een betere plek voor dit museum dan de 'omroepstad'? U kunt meer dan 16.000 uur Nederlandse televisie en radio terug zien en horen. Ook kunt u zelf uitproberen hoe het is om bijvoorbeeld een clip op te nemen of het nieuws te presenteren. U kunt een bezoek aan Beeld en Geluid combineren met een Hillywood Tour. U wordt in een treintje meegenomen achter de schermen van de grootste televisiestudio's van Nederland. Misschien komt u zelfs nog een BN'er tegen!

Het Raadhuis van Hilversum

Een van Nederlands bekendste architecten Willem Dudok maakte in totaal 75 ontwerpen voor Hilversum. Sommige daarvan zijn nooit daadwerkelijk uitgevoerd of inmiddels alweer gesloopt, maar zijn belangrijkste werk staat er nog. Dat is namelijk het raadhuis. Dit gebouw geniet ook internationaal grote bekendheid en is nooit meer overtroffen door Dudok. Tijdens de tweede wereldoorlog was het gebouw het hoofdkwartier van de Wehrmacht in Nederland. De toren werd toen bedekt met camouflagemateriaal.  

In uw scootmobiel winkelen

Hilversum ligt centraal tussen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort en is daarom dé winkelstad van de regio. Er zijn drie winkelgebieden. In het centrumgebied zijn veel verschillende soorten winkels en alle grote ketens zijn hier op loopafstand te vinden. De Gooische Brink is een prachtige passage met accessoire- en kledingwinkels voor dames, heren en kinderen. Als het regent kunt u ook gewoon door winkelen want één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland is te vinden in Hilversum. Het Hilvertshof biedt u gegarandeerd winkelplezier met alle grote ketens en de gespecialiseerde winkels.

Wilt u meer steden bezoeken in de omgeving? Kijk op scootmobiel Amersfoort voor leuke tips in de stad Amersfoort.