Scootmobiel kopen in Heerlen

scootmobiel_heerlen.jpg?mtime=2017061206Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Heerlen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Heerlen. In het puntje van Limburg ligt Heerlen. Dankzij de steenkoolmijnen is Heerlen in de 19e eeuw uitgegroeid van een geïsoleerd dorp tot een stedelijke gemeente. Het steenkool-verleden is te zien aan het schachtgebouw van de Oranje-Nassau I en de markante gebouwen die in die tijd zijn gebouwd. 

Winkelen in uw scootmobiel

In het centrum van Heerlen zijn twee winkelcentra. Corio Center Heerlen ligt bij het NS-station en Shoppingcenter 'Loon ligt achter het Schouwburgplein. Tussen het station en het Schouwburgplein in kunt u de winkelstraten vinden. 

Kasteel Hoensbroek

Een van de grootste kastelen in Nederland is Kasteel Hoensbroek. Dit kasteel wordt ook wel Gebrookhoes genoemd. Het oudste gedeelte stamt uit 1360, maar het kasteel is daarna drie keer flink verbouwd en vergroot. Kasteel Hoensbroek is ook geschikt om uw (klein)kinderen mee naar toe te nemen. Die kunnen namelijk een spannende speurtocht doen. 

Met uw scootmobiel de wereld over

Wilt u liever genieten van de natuur? Dan is Mondo Verde de ideale plek voor u! Dit grote vijf sterren thema- en attractiepark laat u tuinen van over de hele wereld zien.  Dit park met haar mooie bloemen en bijzonder planten is uniek in Europa en dankzij de brede gangpaden en verlaagde drempels volledig toegankelijk voor scootmobielen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het vogelparadijs! 

Als u niet genoeg heeft aan de vogelvolière in Mondo Verde dan kunt u naar Kerkrade. Daar is namelijk GaiaZoo. Deze in 2005 geopende dierentuin is vernoemd naar de Griekse godin van de aarde. Ook hier kunt u prima rijden met uw scootmobiel. En met bijna 100 verschillende diersoorten is er altijd wel iets te beleven. 

Bezoek een museum in uw scootmobiel

Musea heeft Heerlen ook genoeg. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het Nederlands Mijnmuseum. In het schachtgebouw van de voormalige Oranje Nassau mijn kunt u meer te weten komen over de volledige mijnbouwhistorie. Ook het Thermen museum is een aanrader. Hier vind u de indrukwekkende restanten van het best bewaarde Romeinse badhuis in Nederland. 

Wilt u meer tips voor deze regio? Kijk ook eens op: scootmobiel Venlo.