Scootmobiel kopen in Emmen

scootmobiel_emmen.jpg?mtime=201706120633Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Emmen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Emmen.

Ontdek Emmen met de scootmobiel

In Drenthe vlakbij de Hondsrug, vindt u Emmen. Een leuke en gezellige plaats om een bezoekje aan te brengen. Emmen is vooral bekend om de dierentuin, maar wist u dat Emmen ook de bijnaam heeft van Vlinderstad? Wanneer u zin heeft om heerlijk te ontspannen en rust te zoeken in het noorden van het land, is Emmen een leuke bestemming.

Winkelen in Emmen

Het centrum is gezellig om even te winkelen maar ook om even lekker buiten te ontspannen. Vindt u het leuk om naar de markt te gaan? Iedere vrijdagochtend is de wekelijkse warenmarkt te bezoeken in het centrum van Emmen. U vindt er dan een gevarieerd aanbod aan producten. Als u op een koopzondag naar Emmen gaat, vindt u in het centrum een braderie bij de Grote kerk.

In de zomer is er tussen 2 juli en 20 augustus 2013, iedere dinsdag een vlindermarkt in het prachtige centrum van Emmen. De vlindermarkt verwijst naar de bijnaam van Emmen. Het is een combinatie van een vlooienmarkt en braderie. Ook worden er weleens optredens gehouden.

Emmen: C'est la Vie in de zomer

Op zondag 27 juli 2014 vindt C'est la Vie in Emmen plaats. Het is één van de grootste straattheaterfestivals in het noorden van het land. Er zijn diverse theateracts die het publiek goed weten te verrassen en die indrukwekkend zijn.

Culinair Emmen verkennen in uw scootmobiel

Wie van lekker Bourgondisch eten houdt, moet op 6 en 7 september 2014 naar Emmen komen. Dan wordt 'Culinair Emmen' georganiseerd. Restaurants en cafés tonen bezoekers wat hun talenten en kunsten zijn. Het thema voor dit jaar is: 'Buitengewoon Culinair genieten'. Midden in het centrum, bij de Grote Kerk is er midden op het plein een gezellige centrale bar waar het feest 'Culinair Emmen' georganiseerd wordt. Voor meer leuke tips en ideeën kunt u goed bij het VVV terecht.

Wilt u een andere stad bezoeken? Ga naar het hoge Noorden en bezoek Groningen. Kijk voor leuke tips op scootmobiel Groningen.