Scootmobiel kopen in Delft

scootmobiel_delft.jpg?mtime=201706120633Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Delft

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Delft.

Ontdek Delft met de scootmobiel

Delft is een stad dat met de Koninklijke familie van Oranje verbonden is. De bijnaam van Delft is dan ook niet voor niks Prinsenstad. In de 16e eeuw leefde Willem van Oranje in Delft, in 1584 is hij in Delft vermoord. Sindsdien worden de Oranjes na hun overlijden in Delft ter ruste gelegd.

Delft heeft een rijk verleden. De stad is al eeuwenlang verbonden met het Koningshuis, de schilder Vermeer en het aardewerk Delfts blauw. In Delft zijn op verschillende plekken diverse beelden van kunst te vinden, die verwijzen naar wat gebeurtenissen in het verleden.

Delft en technologie

Delft is niet alleen een stad waar nog veel geschiedenis is; er is ook veel aandacht voor technologie en de toekomst. Geschiedenis, technologie, creativiteit en innovatie zijn met elkaar verweven. In Delft wordt hard gewerkt om oplossingen te vinden voor vraagstukken in de gezondheidszorg, duurzame energie en watertechnologie.

Ontdek Delft via de app!

Ontdek Delft via de straatnaamapp. Via deze app leert u de geschiedenis en de achtergronden van de straten in Delf beter kennen. De app vertelt het verhaal van de geschiedenis in een alternatieve, leuke vorm. De app kan via straatnamenvandelft.nl gedownload worden.

Met uw scootmobiel het Delft van Vermeer verkennen

Via iTunes is het mogelijk om online de app "Route Delft"te downloaden, waarmee u het leven van de schilder Vermeer in Delft en de geschiedenis van Delft verkent. U krijgt locaties te zien die een belangrijke rol in het leven van Vermeer gespeeld hebben. Ook leert u meer over andere bekende Delftenaren, zoals Antoni van Leeuwenhoek.

Delft vanaf het water

Een rondvaart door Delft is ook de moeite waard. Vanaf het water is Delft weer een hele andere belevenis en ziet u weer nieuwe perspectieven. Delft heeft een prachtige grachtengordel. Ook is het mogelijk om via het water langs de musea te varen.

Meer leuke tips in de regio: scootmobiel Vlaardingen