Scootmobiel kopen in Amstelveen

scootmobiel_amstelveen.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Amstelveen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Amstelveen.

Onderaan de provincie Noord-Holland ligt de plaats Amstelveen. Deze voorstad van Amsterdam was oorspronkelijk een slaapstad voor mensen die in Amsterdam of Schiphol werkten, maar steeds meer grote bedrijven zijn zich in de stad gaan vestigen. Amstelveen werd in 2003 zelfs uitgekozen als de meest aantrekkelijke grote stad om in te wonen.

In uw scootmobiel genieten van natuur

Tussen Amsterdam en Amstelveen ligt het Amsterdamse Bos. Hier kunt u heen om heerlijk een rondje te rijden in uw scootmobiel. Ondanks de naam is het meer een park dan een bos. Heeft u kinderen? Dan kunt u die meenemen naar een van de speeltuinen, de geitenboerderij of het pannenkoekenrestaurant.

Stadshart Amstelveen

Het centrale winkelcentrum van Amstelveen heet het Stadshart en dit is het grootste winkelcentrum in de omgeving. U kunt hier heen met uw scootmobiel en heerlijk shoppen, maar dat is niet het enige wat u in Stadshart Amstelveen kunt doen. Er is onder andere een poppodium, een schouwburg en een museum.

Museu ontdekken in uw scootmobiel

Dit museum is het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Hier hebben ze een vaste collectie van weken gemaakt door Nederlandse moderne kunstenaars. Dit zijn vooral leden van de CoBrA-beweging zoals Karel Appel, Constant,  Jan Sierhuis en Corneille. Binnenin dit museum kunt u tot rust komen in de Japanse kiezeltuin.

Naast het CoBrA-museum is er ook nog Museum Jan van der Togt. Dit museum is in 1991 opgericht door kunstverzamelaar Jan van der Togt. Naast de vaste collectie zijn er wisselende tentoonstellingen. Op de website staat op welke data de tentoonstellingen te zien zijn.

Alle informatie op uw smartphone

U kunt via uw smartphone een app downloaden waarmee u in één oogopslag kunt zien welke evenementen, winkels en restaurants er in het stadshart te vinden zijn die u op uw scootmobiel kunt bezoeken. Ook voor praktische zaken zoals de openingstijden en plattegronden kunt u bij deze app terecht. U kunt deze app gratis downloaden door te zoeken op Amstelveen in de App Store of op Google play.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Haarlem