Maak kennis met onze scootmobiel modellen

Wij bieden verschillende scootmobielen voor elke behoefte en elk budget.

sco-hero-grandma-dog-mobile

Ruim assortiment

Maak kosteloos een proefrit

Uitstekende service

sco-friends

Ruim assortiment scootmobielen

Altijd een scootmobiel die bij u past! Wij bieden verschillende modellen scootmobielen: vaste scootmobielen, 3-wiel scootmobielen en 4-wiel scootmobielen. Hulp nodig bij de keuze? Ontvang vrijblijvend advies met een offerte op maat. Proefrit bij u thuis of in de showroom is ook mogelijk.

Kies het type scootmobiel dat bij u past

Vaste scootmobiel

Vaste scootmobiel is een niet-opvouwbare scootmobiel met vaste onderdelen. Deze scootmobiel is perfect als u graag langere ritten maakt of op verschillende terreinen rijdt.

Opvouwbare scootmobiel

Wilt u uw scootmobiel kunnen opvouwen of demonteren om mee te nemen tijdens reizen? Opvouwbare scootmobiel is het antwoord. Niet alleen zijn deze scooters gemakkelijk op te vouwen, maar de kleine en slanke modellen zijn perfect als u een klein figuur heeft of als u graag op iets lichts rijdt.

Speciale scootmobiel

Speciale scootmobielen zijn uitgerust met speciale accessoires of functies. Bijvoorbeeld een breedere zitting of een overkapping.

Veel scootmobiel modellen in één brochure

sco-brochure-mobilae-nl

Met een scootmobiel bent u onafhankelijker en kunt u uw dagelijks leven beter inrichten. U kunt uw eigen schema bepalen en zelfstandig gaan en staan waar u wilt. Bent u geïnteresseerd in het bezit van een scootmobiel? Vul het formulier in met uw gegevens en wij sturen u onze brochure direct in naar uw emailadres.

Ja, stuur mij de gratis brochure

De heer
Mevrouw
Achternaam
E-mail
Mobiele telefoonnummer

Ja, ik wil deze informatie ontvangen en Mobilae mag mij per e-mail en/of telefoon contacten. Ik ga akkoord met de voorwaarden.

sco-shopping

Hoeveel kost een scootmobiel?

De prijs van een scootmobiel varieert van verschillende factoren die u kiest. Bezoek onze prijzenpagina voor meer informatie over de kosten en om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen.

sco-maintenance

Onze service

Onze service begint bij het begin en houdt niet op totdat u uw scootmobiel krijgt. Bekijk op deze pagina welke diensten wij aanbieden, van thuisdemo tot servicecontract.

Wat onze klanten zeggen

5 out of 5 stars

Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.

Anneke Knol-Hummelen

5 out of 5 stars

Goede voorlichting door de verkoper, een prima luisterend oor, meedenken en adviserend zonder dwang. Bij levering goede uitleg omtrent de scootmobiel.

Ton Bierens