Scootmobiel kopen in Zwolle

scootmobiel_zwolle.jpg?mtime=20170612074Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Zwolle

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Zwolle.

Ontdek met de scootmobiel Zwolle en omgeving

Aan de rivier het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht vindt u de stad Zwolle. U bevindt zich dan aan de rand van de streek het Salland. Hier vindt u het bijzondere Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier zijn nog de laatste korhoenders, nachtzwaluwen, levendbarende hagedissen en zandhagedissen te vinden.

Zwolle; de scootmobiel vriendelijke stad

Wanneer u op zoek bent naar een stad waar echt aandacht is voor scootmobiel gebruikers dan raden wij u Zwolle aan. Zo is in Zwolle het initiatief genomen om de aandacht te vergroten voor scootmobiel gebruikers en probeert de stad Zwolle de toegankelijkheid van diverse voorzieningen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Van de 905 gekeurde voorzieningen blijken er 660 goed toegankelijk zijn. Het gaat hierbij om winkels, cafés en restaurants.

Zwolle heeft een grote en gevarieerde keus aan winkels. Naast de grote, bekende ketens heeft u hier ook een ruime keuze uit specialistische en knusse winkels.

Op de site UitinZwolle.nl kunt u zien welke winkels, zaken en cafés goed toegankelijk zijn met een scootmobiel en welke niet. Zo kunt u, voordat u naar Zwolle gaat goed uitzoeken welke bedrijven goed toegankelijk zijn.

Zwolle: groenste gemeente van het land

Met drieëndertig parken is Zwolle de groenste gemeente van Nederland. Voor een dagje uit met een scootmobiel heeft u een ruime keuze aan stadsparken in Zwolle. Bijvoorbeeld het Potgietersingel, in het centrum van de stad. Het Stinspark, het Engelse Werk, Park de Wezenlanden en Aa-park vallen onder de bekendste parken.

Bereikbaarheid

Naast Utrecht is Zwolle één van de meest centraal gelegen steden en hierdoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zwolle is de centrale verbinding tussen het noorden, westen en oosten van het land. Vanuit Zwolle zit u met de trein binnen een uur in Utrecht of Emmen. Kijk voor leuke tips in Emmen op: scootmobiel Emmen.