Scootmobiel kopen in Zaanstad

scootmobiel_zaanstad.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Zaandam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Zaanstad.

Met de Scootmobiel Zaanstad ontdekken

Zaanstad is met 150.000 inwoners de grootste gemeente in de Zaanstreek. Het is een samenvoeging van de gemeenten Assendelft, Krommenie, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Zaanstad staat vooral bekend om zijn traditionele Zaanse huisjes en de molens. Er zijn veel musea die u kunt bezoeken.

Bezoek met uw scootmobiel de Zaanse geschiedenis

De Zaanse Schans is een woon- en werkbuurt waar je weer even in de sfeer waant van de zeventiende en achttiende eeuw. Het staat vol oude ambachten, bijzondere musea en natuurlijke groene houten huizen.

Het hele jaar door kunt u in de Zaanse Schans interessante tentoonstellingen bezoeken en in het hoogseizoen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Op de website kunt u meer informatie vinden over wat er momenteel te beleven is.

Wilt u een andere stad bezoeken in de omgeving Amsterdam. Kijk dan eens op: scootmobiel Almere.

In het Zaans museum kunt u meer leren over het culturele verleden van de Zaanstreek en de bron van haar welvaart. Het museum is gevestigd in een eigentijds gebouw, de collectie van het gebouw en de unieke historie van de Zaanstreek passen goed bij deze industriële vormgeving.

Houtzaagmolen Het Jonge Schaap

Het Jonge Schaap is een bovenkruiende houtzaagmolen aan de Kalverringdijk. De originele molen werd in 1942 gesloopt, maar in 2005 is begonnen met het herbouwen van deze molen. Hij werd geopend op 27 september 2007. Het fijne aan het Jonge Schaap is dat hij ook toegankelijk is voor minder-validen.

Winkelen

In Zaanstad kunt u prima shoppen! Er zijn verschillende winkelgebieden, u kunt bijvoorbeeld winkelen op de gedempte gracht met Hermitage winkelcentrum in Zaandam, maar ook naar de Zaanbocht, Wormerveer of Heiligeweg in Krommenie.

Ook zijn er enkele winkels in Zaandam met de meest uiteenlopende artikelen, zoals: ambachtelijk vervaardigde levensmiddelen, souvenirs, textiel, klompen, oliën, antiek en curiosa, verfstoffen, kazen en houten speelgoed.