Scootmobiel kopen in Zaandam

scootmobiel_zaandam.jpg?mtime=2017061207Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Zaandam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Zaandam

Met de Scootmobiel Zaandam ontdekken

Zaandam is sinds 1974 onderdeel van gemeente Zaanstad. Het is een stad maar heeft niet de typische structuur van een stad; het bestaat eigenlijk uit twee dijken die parallel liggen aan de weerszijde van de Zaan.

Molens in de Zaanstreek

Ooit waren er in de Zaanstreek meer dan 1000 molens, nu zijn er helaas nog maar 12 draaiende molens te bewonderen. De meeste molens zijn niet toegankelijk met een rolstoel of scootmobiel maar het is ook leuk om langs het water te rijden en de molens van de buitenkant te bewonderen. De meest bijzondere molen is 'De Kat'; dit is namelijk de enige verfmolen ter wereld. Als u graag de binnenkant van een molen wilt zien, kunt u bij de houtzaagmolen 'Het Jonge Schaap' terecht. Deze is namelijk toegankelijk voor minder validen.

Met uw scootmobiel terug in de tijd

De Zaanse Schans is een toeristische toplocatie in Nederland. Wanneer u met uw scootmobiel langs de traditionele groen huisjes, pakhuizen en windmolens rijdt lijkt het net of u even terug gaat naar de zeventiende en achttiende eeuw. U kunt uw bezoek aan de Zaanse Schans combineren met een bezoek aan het Zaans museum. Hier kunt u meer leren over de geschiedenis van de Zaanstreek. Over haar culturele verleden en de bron van haar welvaart.

Natuur midden in de stad

In het hart van Zaandam ligt het Volkspark. Hier kunt u heerlijk rondrijden in uw scootmobiel en van de natuur genieten. Dit park werd opgericht in 1890. In de loop der tijd werd het park kleiner en verdwenen er steeds meer dingen. Daarom wilde de gemeente het park een aantal jaar geleden nog ruimen in het kader van stedelijke vernieuwing. De bewoners wilde dit niet laten gebeuren en deden een beroep op de schenkingsakte uit 1889 waarin staat dat er geen andere bestemming aan dit park mag worden gegeven. De gemeente heeft toen maar besloten om het park te renoveren.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Zaanstad