Scootmobiel kopen in Venlo

scootmobiel_venlo.jpg?mtime=201706120741Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Venlo

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Venlo.

Op stap met de scootmobiel in Venlo

Voor een sfeervolle stad en het idee alsof u in buitenland op vakantie bent, is Venlo een leuke stad voor een fijn dagje uit. Mocht u een uitstapje naar Duitsland willen maken, dan kunt u zo de grens over. In Venlo wordt het contact met de buren goed onderhouden. Regelmatig komen Duitsers hun boodschappen in Venlo halen of meefeesten wanneer er feest is!

Carnaval in Venlo

In Venlo weten de mensen namelijk wel wat feesten is. Ieder jaar vieren mensen met veel plezier carnaval. Venlo heeft haar eigen voorraad lokale carnavalsliedjes. Het duo Frans Boermans en Thuur zijn bekende lokale artiesten. Maar ook de Venlose Joekskapellen (dweilorkesten) zijn een traditie. Een andere traditie met carnaval zijn de Boetegewone Boetezitting of Buitengewone Buitenzitting. Op de zaterdag voordat carnaval begint, geven carnavalsartiesten optreden in de Zoepkoel (= Zuipkuil) bij het theater de Maaspoort.

Venlose cultuur

Een typisch onderdeel van de Venlose cultuur is de Valuas folklore. Dit verwijst naar het lokale volksverhaal van de Valuas. In het jaar 96 na Christus zou Valuas, de aanvoerder in het leger van een Germaanse stam, verantwoordelijk geweest zijn voor het stichten van de stad Venlo. Venlo heeft een paar 'stadsreuzen' die te voorschijn komen bij typische Venlose evenementen. Deze poppen heten Flujas (een man) en Guntrud (een vrouw) en horen bij de Venlose schutterij.

Winkelend Venlo ontdekken in uw scootmobiel

Venlo heeft een ruime keuze in bijzondere en specialistische winkeltjes. Bijvoorbeeld een frambozenwinkel, een kaasboer met niet alleen kaas maar ook met allerlei lekkers bij de kaas, ambachtelijk gemaakte chocola, een lego winkel, vintage en tweedehands boeken. Natuurlijk vindt u ook een ruime keuze in kleding en de gebruikelijke winkels.

Voor meer ideeën en verhalen is het VVV van Venlo een goed startpunt voor een uniek dagje uit in Venlo.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Nijmegen