Scootmobiel kopen in Utrecht

scootmobiel_utrecht.jpg?mtime=2017061207Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Utrecht

Wij hebben leuke tips en informatie voor u bij elkaar gezet van wat u met een scootmobiel kunt doen in Utrecht.

Op stap met de scootmobiel in Utrecht

Met lekker weer is Utrecht een leuke stad waar u dankzij de centrale ligging, met een scootmobiel zo naar toe kunt gaan. Utrecht is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Amsterdam, Rotterdam of Zwolle kunt u er gemakkelijk heen.

Met een ruime keuze in winkels, musea, evenementen, cafés en restaurants is Utrecht een leuke stad om een dag door de te brengen. Met slecht weer blijft Utrecht fijn, met een ruim aanbod in winkels, een bioscoop en een paar cafés en restaurants. Ook is Hoog Catharijne een prima tussenstop tijdens een lange treinreis.

Met uw scootmobiel in de binnenstad

In het centrum kunt u op de knusse terrasjes aan de Oude Gracht heerlijk ontspannen en genieten. Er zijn verschillende restaurants te vinden en wanneer het donker is, heerst er een romantische sfeer. Ook kunt u Utrecht natuurlijk op een andere manier beleven. Wat dacht u van een rondvaart over het water? Wel is het verstandig om van te voren te reserveren!

Filmstad Utrecht

Wist u dat verschillende films in Utrecht opgenomen zijn? De film Amsterdamned is op de Oude Gracht opgenomen. Zo is de Vismarkt een locatie in de films Kruimeltje en Keetje Tippel. Nog een paar voorbeelden van films die in Utrecht opgenomen zijn: Minoes, Phileine zegt sorry en Zwartboek. Ook wordt jaarlijks in september en oktober hier het Nederlands Film Festival gehouden.

Beurzen en Musicals in Utrecht

Verder is de Jaarbeurs een leuke locatie waar verschillende leuke en interessante beurzen georganiseerd worden. Bijvoorbeeld ART2013, het Boekenfestijn en 50plus beurs. De Jaarbeurs zit heel dichtbij het Beatrix theater. Hier kunt u genieten van daverende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Hier kunt u cabaretshows, familievoorstellingen en concerten bijwonen. Houd hiervoor de website van het Beatrix theater goed in de gaten.

Voor meer leuke ideeën in Utrecht kunt u contact opnemen met het VVV kantoor. Wilt u een andere stad bezoeken in de omgeving, kijk dan eens op: scootmobiel Hilversum of scootmobiel Gouda.