Scootmobiel kopen in Tilburg

scootmobiel_tilburg.jpg?mtime=2017061207Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Tilburg

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Tilburg.

Ontdek met de scootmobiel Tilburg

Tilburg straalt een sfeer uit van Bourgondisch leven, lekker eten en drinken. Tilburg is een energieke en dynamische stad waar altijd wel wat te doen is. Ook met een scootmobiel valt er genoeg te doen.

Historisch Tilburg per scootmobiel

In het jaar 709 wordt Tilburg voor het eerst in schriften genoemd. Bij industrieterrein Kraaiven zijn prehistorische sporen gevonden. Dit betekent dat er al mensen aanwezig waren voor het jaar 9000 voor Christus. Vermoedelijk waren dit jagers-verzamelaars.

Wat Tilburg verder kenmerkt is dat het achtergrond heeft in de textielindustrie. De wollenstoffen industrie heeft voor economische groei gezorgd. In de jaren 60 van de 20e eeuw is de textielindustrie in elkaar gestort. Er zijn nog enkele industriële monumenten, waaronder het Nederlands Textielmuseum overgebleven als herinnering aan de rijke textielindustrie waar Tilburg ooit deel van heeft uitgemaakt.

Winkelen met de scootmobiel in Tilburg

Voor een dagje heerlijk winkelen, kunt u het beste naar De Heuvel gaan. Vanaf dit plein komt u in de voornaamste winkelstraat; de Heuvelstraat terecht. In de zijstraatjes vindt u bijzondere en aparte winkeltjes. Hier moet u zijn voor speciaalzaken, antiek, tweedehands en galeries. Geeft u de voorkeur aan de koopavond, dan moet u op de donderdag naar Tilburg.

Erop uit in de omgeving van Tilburg

In de omgeving van Tilburg vindt u verschillende prachtige natuurgebieden, waar het heerlijk vertoeven is. Het is verstandig om contact op te nemen met het VVV voor mooie routes. Rondom Tilburg vindt u de grootste en mooiste stuifzandgebieden, prachtige bossen, vennen en grote landgoederen.

Maar ook vindt u prachtige parken in Tilburg. Zoals de Oude Warande: dit is het enige sterrenbos van Nederland. Dit houdt in dat paden vanuit het middelpunt van het bos in een stervorm uitlopen en een daardoor een ster vormen. De Oude Warande bestaat al sinds 1712 en komt uit de barokke tuinarchitectuur.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Den Bosch