Scootmobiel kopen in Sneek

scootmobiel_sneek.jpg?mtime=201706120729Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Sneek

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Sneek.

Ten zuidwesten van Leeuwarden ligt Sneek. Deze stad is uiteraard bekend vanwege de Sneekweek en de historische binnenstad. De Binnenstad en de Stationsbuurt zijn aangesteld als beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunt u in het centrum de vele grachten en monumentale panden bewonderen.

De Grote of Martinikerk bezoeken op de scootmobiel

Er zijn ook veel kerken in Sneek. De eerste en grootste kerk is de Grote of Martinikerk. Dit is sinds 1580 een protestantse kerk en is gebouwd in de 11de eeuw maar rond 1300 werd de kerk vergroot en voorzien van drie torens. De kerk staat midden in het centrum van Sneek en is op zomerdagen doordeweeks te bezoeken. 

Evenementen in Sneek

In de binnenstad van Sneek worden elk jaar veel evenementen georganiseerd. Zoals het muziekterras dat elke donderdag in juli en augustus in de Markstraat te vinden is. Van juni tot en met oktober vind elk jaar Sneker Simmer plaats. Dit in 2005 voor het eerst georganiseerde zomerfestival bestaat uit allerlei culturele activiteiten met het Sneker Simmer Kolkconcert als hoogtepunt. 

Geniet van de Sneekweek in uw scootmobiel

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement worden er elke dag zeilwedstrijden op het Sneekermeer en de Goëngarijpsterpoelen gehouden. Maar ook voor mensen die niet zeilen is er tijdens de sneekweek genoeg te doen. In Sneek wordt een muziekfestival georganiseerd, er is een kermis en een vlootschouw. 

Kinderboerderij bezoeken op de scootmobiel

Gaat u met uw (klein)kinderen naar Sneek, bezoek dan kinderboerderij It Bûthús. Naast de vele dieren die ze hier kunnen zien en voeren is er een educatietuin. Hier is een veelzijdigheid aan planten geplant rondom een ruïne. Er loopt ook een beekje met vier sluizen die kinderen zelf kunnen bedienen en zo kunnen ze zelf overstromingen en moerassen creëren.

Wilt u ook andere steden ontdekken met uw scootmobiel? In nog geen uurtje zit u met de auto via de Afsluitdijk in Noord Holland. En kunt u bijvoorbeeld de stad Hoorn bezoeken. Leuke tips voor Hoorn kunt u vinden op: scootmobiel Hoorn.