Scootmobiel kopen in Rotterdam

scootmobiel_rotterdam.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Rotterdam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Rotterdam.

Scootmobiel Rotterdam - Manhattan aan de Maas

Voor Manhattan hoeft u niet naar New York. Rotterdam is onze eigen Manhattan aan de Maas. Rotterdam heeft deze bijnaam te danken aan de vele wolkenkrabbers en de hoge skyline. Dit maakt Rotterdam een unieke stad in Nederland. Ook is Rotterdam een internationale moderne architectuurstad. Het centrum herbergt op een paar vierkante kilometer honderd jaar aan architectuur. Met een scootmobiel is Rotterdam zeker de moeite waard!

Met de scootmobiel Rotterdam verkennen

Rotterdam bestaat uit verschillende stadsdelen, die allemaal een eigen uniek karakter hebben.Zoals Central district: dit is het gebied dat het centrale toegangshart van Rotterdam vormt. Hiervandaan bent u binnen een mum van tijd in het centrum en kunt u heel gemakkelijk naar de beroemde haven. Voor winkelen kunt u het beste naar het Lijnbaankwartier. Hier heeft u een ruime keuze uit winkels, knusse cafés en gezellige restaurants. De Lijnbaanstraat is de bekendste straat van Rotterdam.

Het Laurenskwartier is een van de weinige delen van het centrum dat is overgebleven na het bombardement in de Tweede Wereldoorlog. Hier vindt u aparte winkels en parels van boetiekjes. Iedere dinsdag en zaterdag vindt op de Grote Markt een markt plaats, die zijn naam eer aandoet. Er staan dan ongeveer 450 kraampjes. Hier kunt u uw slag voor een koopje slaan. Wanneer u op zoek bent naar multiculturele en Aziatische producten, is Chinatown de plek waar u moet zijn.

Bij het Valkhof vindt u de Barbarossa-Ruïne, de overblijfselen van een voormalig paleis uit de Romeinse tijd en de Valkhofkapel. De Valkhof werd rond het begin van onze jaartelling door de Bataven gebruikt.

In het centrum vindt u ook diverse binnenstadhavens. Hier kunt u op een gezellig terrasje genieten van een drankje of een hapje. Ondertussen heeft u een prachtig uitzicht op de historische schepen, die in het water liggen te dobberen. Deze binnenstadhavens maken deel uit van het Waterfront en Noordereiland. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar u met een scootmobiel heen kunt!

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Spijkenisse