Scootmobiel kopen in Roosendaal

scootmobiel_roosendaal.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Roosendaal

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Roosendaal.

In de Noord-Brabantse stad Roosendaal is altijd iets te zien, te doen en te beleven. In het centrum van deze gastvrije stad kunt u genieten van de stadse allure terwijl de omgeving opvallend groen is. Ideaal om van de natuur te genieten in uw scootmobiel!

Rosada Fashion Outlet

Als u gek bent op merkkleding maar er niet de volle prijs voor wilt betalen is Rosada Fashion Outlet de ideale plek voor u om te winkelen. U vindt hier maar liefst 60 merkwinkels die allemaal minstens 30 tot 70% korting geven. Ook organiseert Rosada regelmatig evenementen en entertainment. Rosada is van maandag tot en met zondag open en is gemakkelijk met de auto te bereiken. Heeft u een opvouwbare scootmobiel? Dan kunt u die natuurlijk meenemen!

Hallo Roosendaal app

Voor actuele informatie over de stad kunt u op uw smartphone de Hallo Roosendaal App downloaden. Met deze app kunt u precies zien welke winkels, musea, restaurants en evenementen bij u in de buurt zijn. Het is een initiatief van VVV Roosendaal en gratis te downloaden via de App Store.

Musea in Roosendaal

Mensen die graag naar musea gaan kunnen hun hart ophalen in Roosendaal. Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis kunt u terecht in Museum Tongerlohhuys. Dit in 1932 opgerichte museum heeft naast de fascinerende vaste collectie ook wisselende tentoonstellingen over de historie van Roosendaal en omgeving. In grafisch museum en atelier 'In den groenen zonck' komt u meer te weten over boekdrukkunst, zeefdrukkunst en andere grafische technieken en in het brandweermuseum kunt u zien hoe branden werden vroeger werden geblust. Wanneer u dit museum bezoekt moet u ook zeker een kijkje nemen op landgoed de Wouwse Plantage.

Ga voor leuke tips in de omgeving naar: scootmobiel Breda