Scootmobiel kopen in Purmerend

scootmobiel_purmerend.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Purmerend

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Purmerend.

Purmerend is niet altijd de forenzenstad geweest die het nu is. Rond 1340 was Purmerend maar een kleine handelsnederzetting voor de visserij en scheepvaart. Daar kwam in 1410 verandering in toen Willem Eggert slot Purmersteijn mocht bouwen. Tegenwoordig is Purmerend dankzij de centrale ligging het 'Hart van Waterland'.

Monumentenroute op de scootmobiel

Sinds 2010 is er in Purmerend een monumentenroute. Deze route brengt u langs alle monumenten in de stad. U zou deze route kunnen doen in het tweede weekend van september, dan is het namelijk nationale monumenten. Ook in Purmerend zijn er monumenten gratis toegankelijk deze dag. Naast de monumentenroute zijn er ook twee routes langs alle historische plekken, één gaat door de binnenstad en de ander langs de grachten. Als u meer geïnteresseerd bent in kunst kunt u een route doen langs alle openbare kunstwerken die in Purmerend te vinden zijn. Op Purmerend.nl kunt u meer informatie over deze routes vinden en ze downloaden. 

Kinderboerderij De Ridder bezoeken op de scootmobiel 

Als u uw (klein)kinderen meeneemt naar Purmerend moet u zeker een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Bijna alle dieren mogen geaaid worden en vooral als er pasgeboren jongen zijn maken deze veel indruk op de kinderen. De kinderboerderij is elke dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. 

Marktstad Purmerend

Purmerend noemt zich al jaren marktstad en een bezoek aan Purmerend is niet volledig als u geen markt heeft bezocht. Dan kan natuurlijk gewoon op de scootmobiel Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er weekmarkten op verschillende plekken in Purmerend. Zes keer per jaar organiseert de gemeente een 'Matsmarkt'. Dit zijn exclusieve vlooienmarkten met antiek, curiosa, boeken, verzamelitems, kunst en tweedehands goederen. Er staan ongeveer honderd kramen op elke matsmarkt. Daarnaast zijn er elk jaar nog verschillende themamarkten. Over deze markten kunt u meer informatie vinden op de website van de gemeente. 

Als u liever naar gewone winkels gaat is er in de binnenstad van Purmerend een winkelcentrum dat u kunt bezoeken. Dit winkelcentrum trekt mensen uit de hele regio trekt. Dit meer dan 10.000 m2 grote winkelcentrum is overdekt. Vrijdagavond is de koopavond. 

Ga voor leuke tips in de omgeving naar: scootmobiel Zaandam