Scootmobiel kopen in Nijmegen

scootmobiel_nijmegen.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Nijmegen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Nijmegen.

Ervaar Nijmegen met de scootmobiel

Nijmegen of Nimwèège zoals de Nijmegenaren hun stad noemen, is een stad die dichtbij de Duitse grens ligt. Vanuit Nijmegen rijdt u zo Duitsland in.

Nijmegen is een stad met een rijkelijk historisch verleden. Dit verleden gaat zelfs meer dan 2000 jaar terug. Ook is Nijmegen de oudste stad van Nederland. Er is altijd wel wat te doen en te beleven. Nijmegen biedt ook een ruime keuze in gezellige, knusse winkeltjes en cafés om van het Bourgondische leven te genieten.

Bezienswaardigheden en monumentaal Nijmegen

Nijmegen biedt vele monumenten en overblijfselen die u doen terugdenken aan het historisch rijke verleden van deze stad. Bijvoorbeeld de Waag op de Grote Markt. Een groot gebouw uit de renaissance, van begin 1600. Het stadhuis van Nijmegen is gebouwd halverwege 1500 en laat de vroegrenaissance stijl zien. Maar ook Concertgebouw de Vereeniging aan het Keizer Karelplein is de moeite waard. Hier vindt u ook het standbeeld van Keizer Karel.

Met uw scootmobiel Groenrijk Nijmegen en omgeving verkennen

Nijmegen bevat prachtige parken om met de scootmobiel te verkennen. Zo vindt u hier het Goffertpark, het Hunnerpark, Kronenburgerpark en de Valkhof.

Bij het Valkhof vindt u de Barbarossa-Ruïne, de overblijfselen van een voormalig paleis uit de Romeinse tijd en de Valkhofkapel. De Valkhof werd rond het begin van onze jaartelling door de Bataven gebruikt.

In de omgeving van Nijmegen vindt u prachtige gevarieerde natuurgebieden. Tussen Maas en Waal vindt u een prachtig rivierenlandschap, vol met dijken, weilanden, plassen en stuwwallen. Bij Beek-Ubbergen, Groesbeek en Berg en Dal vindt u een prachtig heuvelachtig landschap. Nijmegen ligt in een heuvelrijke omgeving vol met bossen. Dit kan iets zijn om rekening mee te houden mocht u een dagje plannen om naar Nijmegen te gaan.

Bij het VVV zijn er diverse leuke en interessante routes te vinden.

Wilt u graag een andere stad bezoeken? Kijk dan eens op: scootmobiel Arnhem