Scootmobiel kopen in Maastricht

scootmobiel_maastricht.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Maastricht

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Maastricht.

Ontdek met de scootmobiel Maastricht

In het zuidelijke puntje van Nederland ligt Maastricht. Vlakbij de Sint Pietersberg, het Plateau van Margraten, rivier de Maas en rivier de Jeker. Maastricht is één van de oudste steden in Nederland. Voor een dagje geschiedenis en cultuur snuiven is Maastricht een echte aanrader! In Maastricht vindt u nog overblijfselen uit de tijd dat er nog Germanen en Romeinen in Nederland waren.

U kunt in Maastricht wel 1677 monumenten zien! Hiermee staat Maastricht op de tweede plaats van het land met het grootste aantal monumenten in de stad. Alleen Amsterdam heeft nog meer monumenten. Als u het leuk vindt om diverse monumenten van een plaats te bezichtigen, biedt Maastricht een ruime keus. Maastricht heeft de oudste stadpoort, de oudste burg en verschillende Romaanse en Gotische kerken.

Bourgondisch Maastricht

Maastricht heeft de reputatie dat ze een Bourgondische stad is. Mensen genieten er van het leven met heerlijk eten en drinken. Van het eten en drinken moet genoten worden, vinden Maastrichtenaren. Maastricht heeft een paar streekspecialiteiten die heerlijk zijn om uit te proberen als u in Maastricht bent. Bijvoorbeeld de Rommedoe kaas, grotchampignons en asperges.

Rommedoe kaas is een kaas dat door een roodbruine bacterie in een middeleeuws klooster geproduceerd wordt. Samen met de mineraalrijke mergelgrond geeft deze bacterie de kaas zijn kenmerkende smaak. Het is een zachte roomkaas met een sterke smaak. De Limburgse grotchampignons zijn stevige en droge champignons. Ze smaken iets pittiger dan de gewone champignons.

Verkleed in uw scootmobiel

In Maastricht zijn de mensen dol op een goed feest. Ieder jaar wordt carnaval uitgebreid gevierd. Mensen besteden dan veel aandacht aan hun kostuums en het schminken van hun gezicht. Men viert op straat en in de cafés uitgebreid feest, met eigen carnavalskrakers.

Voor meer leuke ideeën en weetjes is VVV Maastricht een goede bron voor informatie!

Wilt u een andere stad bezoeken? Kijk dan eens op: scootmobiel Heerlen