Scootmobiel kopen in Lelystad

scootmobiel_lelystad.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave (scootmobiel offerte) en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Lelystad

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Lelystad.

De eerste bewoners van Lelystad kwamen pas in 1967 en het werd pas een echte gemeente in 1980. De naam Lelystad komt van Cornelis Lely, de ontwerper van het plan om de Zuiderzee af te sluiten. Eerder was het plan om de hele provincie Flevoland naar Lely te vernoemen maar uiteindelijk is er voor gekozen om alleen de stad naar hem te vernoemen. 

Een bezoek aan Lelystad is niet compleet zonder een bezoek aan de Bataviahaven. Dit havengebied is druk bezig om het maritieme centrum van Nederland te worden. U kunt hier rustig in uw scootmobiel aan het water zitten en naar de boten kijken. Hierna kunt u heerlijk lunchen of dineren in een van de restaurants die u aan de haven en in het havengebied kunt vinden.

Winkelen met korting

Vlakbij de Bataviahaven ligt Bataviastad. In deze fashion outlet zijn ruim 100 winkels met meer dan 250 grote modemerken. Deze winkels geven altijd 30 tot 70% korting dus als u van slim shoppen in stijl houdt is Bataviastad de ideale plek om in te slaan. Bataviastad is elke dag van 10.00 tot 18.00 uur open. 

Door de geschiedenis van de polders in uw scootmobiel

Wanneer u meer te weten wilt komen over de geschiedenis van Lelystad en Flevoland kunt u terecht in Nieuw Land. Dit museum heeft naast de vaste tentoonstellingen over de geschiedenis van de polder ook tijdelijke tentoonstellingen. Op maandagen is het museum gesloten maar de andere dagen van de week is het gewoon geopend. Voor actuele informatie over de tentoonstellingen en activiteiten die het museum organiseert kunt u terecht op hun website.  

Jazz in Lelystad

Al sinds de jaren 80 staat Lelystad bekend om zijn roemruchte jazzconcerten. Sinds 1989 vind hier ieder jaar dan ook het Seabottom Jazzfestival plaats. Ook al begon dit festival maar met twee podia in de hal van het toenmalige theater, het is inmiddels uitgegroeid tot een tweedaags festival met vele jazzgrootheden dat met trots de bijnaam 'het kleine broertje van het North Sea Jazzfestival' draagt.