Scootmobiel kopen in Leidschendam

scootmobiel_leidschendam.jpg?mtime=20170Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Leidschendam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Leidschendam. Leidschendam is een plaats in Zuid-Holland. Deze stad is gebouw op een dam tussen Delft en Leiden. Daar komt de naam ook vandaan. In het centrum van Leidschenhage ligt de historische sluis De Vliet. Het gebied eromheen ademt de sfeer van een Oud-Hollands waterstadje. U vindt hier nog traditionele ophaalbruggen, terrasjes aan het water en het fraaie sluiswachtershuisje. 

Leidschenhage

Leidschenhage is het winkelcentrum van Leidschendam. Dit grote, overdekte winkelcentrum heeft ongeveer 180 verschillende winkels en trekt dagelijks veel mensen. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een gratis parkeerplaats met 3000 parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is ook goed toegankelijk voor scootmobielen. In Leischenhage worden ook vaak evenementen georganiseerd, op hun website kunt u hier meer informatie over vinden. 

De Vlietdagen

Jaarlijks worden in het centrum van Leidschendam de Vlietdagen georganiseerd. Tijdens deze dagen is er op en rond de Vliet van alles te beleven, zoals een drijvend muziekpodium, het Oude Haven festival, een openluchtbioscoop, een Boeren streekmarkt, een oldtimer show, talentenjachten, een historisch vloot, vuurwerk en nog veel meer. De vlietdagen worden elk jaar in september georganiseerd.

Tropische vlinderjungle

Van februari tot oktober kunt u in Leidschendam genieten van meer dan 1500 soorten vlinders. De tropische vlinder jungle Vlinders aan de Vliet is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van eigenaar Jan Kienjet. Hij heeft een oude kas van 850 m2 omgebouwd tot een war vlinder jungle tuin. U vindt hier niet alleen maar vlinders, er vliegen namelijk ook kleine vogels, er zijn verschillende waterdieren zoals vissen en schildpadden en er zijn vele bijzondere planten en bloemen te bewonderen. Het jungle park is rolstoel en scootmobiel vriendelijk. 
 
Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Den Haag