Scootmobiel kopen in Leiden

scootmobiel_leiden.jpg?mtime=20170612063Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Leiden

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Leiden.

Ontdek Leiden met de scootmobiel

Leiden is de stad voor wetenschap, geschiedenis en kennis. Met een beroemde universiteit trekt Leiden mensen aan die op zoek zijn naar kennis en wetenschap. Leiden biedt ook voor cultuurliefhebbers een ruim aanbod. Zo kunnen zij een dagje cultuur snuiven in verschillende musea!

Met uw scootmobiel op reis door de tijd via musea

In Naturalis is de ijsbeer Knut tot 1 september 2013 te bezoeken. Weet u nog de hype in de media over Knut? Maar ook kunt u skeletten bekijken van dinosaurussen, een mammoet of botten van een dodo. Voor een museum is het uniek en zeldzaam om botten van een dodo in hun collectie te hebben. Wist u dat er in de zee bij Japan reuzekrabben leven die een reikwijdte van meer dan 3 meter bereiken? In Naturalis is een gigantische reuzenkrab te zien. Ook is er de eerste Pijlinktvis die in de Noordzee gevonden is te bezichtigen. Naturalis is goed toegankelijk voor rolstoelen en beschikt het Internationaal Toegankelijkheidssymbool. Rolstoelen worden gratis beschikbaar gesteld aan bezoekers.

In het Rijksmuseum van Oudheden zijn er eventueel mogelijkheden om met een scootmobiel te rijden maar daarvoor moet u wel eerst contact opnemen met het museum. In het museum is het mogelijk om kunst en mode accessoires te bekijken. Maar ook kunt u voorwerpen uit het oude Griekenland en het oude Rome- en Midden Oosten zien. Tot september 2013 is een voorstelling te zien waar kinderen een zelf ontworpen negende wereldwonder laten zien aan bezoekers.

Cultuur in het openbaar

Op verschillende muren in Leiden zijn er diverse muurgedichten te vinden. Via de site muurgedichten.nl vind u een route van de muurgedichten wandeling. Deze route kunt u uitprinten en aanpassen naar behoefte voor wanneer u met de scootmobiel op pad bent. De route gaat langs verschillende muurgedichten in het centrum. Via de Leidse Loper-app vindt u een route waarmee een reis door de tijd in Leiden gemaakt wordt.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Leidschendam