Scootmobiel kopen in Leeuwarden

scootmobiel_leeuwarden.png?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Leeuwarden

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Leeuwarden.

Ontdek met de scootmobiel Leeuwarden en omgeving

In het hoge noorden vindt u de stad Leeuwarden. 'Wolkom yn ús haadstêd' zoals de Friezen zouden zeggen, of 'Welkom is onze hoofdstad'. Ljouwert is de Friese naam voor Leeuwarden, maar de Leeuwarders zelf noemen hun stad Liwwadden. Leeuwarden strijdt nu om de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 te zijn. Hiermee laat Leeuwarden zien dat het een levendige, bruisende en cultureel aantrekkelijke stad is.

Met een ruime keus aan winkels, cafés en restaurants waar u voordelig kunt winkelen, drinken en eten is Leeuwarden ook aantrekkelijk als u het financieel rustig aan wilt doen, maar er wel ontspannen tussenuit wil.

Startpunt Leeuwarden

Leeuwarden is het centrale middelpunt van Friesland. Vele routes gaan in Friesland over Leeuwarden. Wist u dat Leeuwarden op een bedevaartsroute ligt die aansluit op de pelgrimsroute richting Santiago de Compostella?

Het is heel eenvoudig om vanuit Leeuwarden de polders en het Friese landschap te verkennen. Maar ook om de winkels, cafés en restaurants op te zoeken. Het VVV weet voor u leuke routes om Leeuwarden en de omgeving te ontdekken.

Rij met de scootmobiel de Elfstedentocht

Leeuwarden is vooral bekend om de Elfstedentocht, het is namelijk het begin- en eindpunt van de stad. De Elfstedentocht is oorspronkelijk een schaatstocht van bijna 200 kilometer en gaat langs de elf steden van Friesland. De Elfstedentocht werd voor het eerst in 1909 gereden en de laatste keer was in 1997. De weersomstandigheden zijn na 1997 niet meer voldoende geweest om de tocht te kunnen maken. Ondertussen wordt de Elfstedentocht op verschillende manieren gemaakt. Sommige mensen wandelen de route, anderen doen het op de fiets, met de auto, motor of kano. Ook met de scootmobiel is de route goed te doen wanneer u de route verdeelt over meerdere dagen en de scootmobiel tussentijds kunt opladen. Via de webshop van VVV Leeuwarden is het mogelijk om online de route te kopen.

Ga voor leuke tips in de regio naar: scootmobiel Sneek