Scootmobiel kopen in Katwijk

scootmobiel_katwijk.jpg?mtime=2017061206Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Katwijk

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Katwijk. 
 
In het noordwesten van Zuid-Holland ligt het vissersdorp Katwijk. Dit is de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek en heeft een belangrijke regionale functie. Vroeger waren er twee dorpen: het vissersdorp Katwijk aan Zee en het meer agrarische Katwijk aan de Rijn, maar in de loop der tijd zijn deze dorpen samengegroeid. 

Musea in Katwijk

Er zijn verschillende musea in Katwijk maar de twee grootste zijn het Katwijks Museum en het Nationaal Smalspoormuseum. Het Katwijks museum ligt in het centrum van Katwijk in een voormalige, monumentale rederswoning. In het museum hangt een vaste collectie van kunstwerken gemaakt door lokale kunstenaars en daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen. Alles in het museum heeft iets met visserij te maken. 
 
Het Smalspoormusem ligt in Valkenburg en heeft één van de grootste smalspoorcollecties van Europa. Met een toegangskaartje heeft u niet alleen toegang tot het museum, maar kunt u ook een ritje maken langs het Valkenburgse Meer in een trein die getrokken word door een eeuwenoude originele stoomlocomotief. Beide musea zijn goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. 

Soldaat van Oranje

Een paar jaar geleden is op voormalig militair vliegveld Valkenburg een vliegtuighangaar omgebouwd tot een theater. Deze 'TheaterHangaar' is speciaal gecreëerd voor de musical 'Soldaat van Oranje'. De toepasselijke en historische plek is niet het enige bijzondere aan dit theater, de tribune waar het publiek op zit draait namelijk van decor tot decor. Hierdoor hebben alle scènes hun eigen set, waaronder een levensechte zee!

Strandrolstoelen

Katwijk staat bekend om haar strand maar met uw scootmobiel het zand op gaat niet zo makkelijk. Gelukkig is hier een oplossing voor! In Katwijk kunt u namelijk 'Jutters' huren. Dit zijn rolstoelen met wielen die geschikt zijn om over het strand te rijden. Wanneer u een handicap heeft of slecht ter been bent kunt u deze gratis huren. Zo kunt u ook genieten van een tochtje langs de zee.
 
Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Leiden