Scootmobiel kopen in Hoogeveen

scootmobiel_hoogeveen.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Hoogeveen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Hoogeveen.
 
In het zuiden van Drenthe ligt Hoogeveen. Hoewel deze stad geen stadsrechten heeft is het een belangrijke plaats in de omgeving. Ook is het de ideale bestemming voor een dagje uit in uw scootmobiel. De stad is zelfs uitgeroepen tot 'Beste binnenstad 2011-2013' in de categorie middelgrote steden. Dankzij het brede aanbod van winkels, uitgaansgelegenheden, recreatie, cultuur en de prettige en ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier meteen thuis.

Museum De 5000 Morgen

In dit museum wordt vanaf de vroegste bewoning tot heden de geschiedenis van Hoogeveen in beeld gebracht. De presentatie 'Afgegraven en weer opgebouwd' geeft informatie over onder andere de bodemvondsten, landbouw, bijenhouderij, industrialisatie, zorg en kunst. Ook verandert de wisselexpositie twee keer per jaar, natuurlijk heeft het onderwerp altijd te maken met Hoogeveen.

Pulledagen

Elke zomer worden er op zes donderdagen de Pulledagen georganiseerd. Op die dagen is er een rommelmarkt en kunnen ondernemers kraampjes huren. Ook staan er eetkraampjes en geven artiesten een optreden. De Pulledagen zijn altijd op een donderdag omdat dat vroeger de dag was waarop boeren hun weekloon kregen. Daarna gingen ze daarmee naar de weekmarkt in Hoogeveen om boodschappen te doen en hun voorraad aan te vullen. De naam komt hier ook vandaan; 'pulle' is de naam van de melkbus waarmee de melk naar de melkfabriek werd vervoerd. 

Noorderlichtjesparade

Sinds 2010 wordt de Noorderlichtjesparade gehouden. Elke december rijden sprookjesachtig verlichte praalwagens door het centrum. De praalwagens worden aangekleed door showbands, clowns en reclamewagens en daarnaast zijn er verschillende optredens in de binnenstad. In 2013 was er een recordaantal praalwagens en omdat het thema dat jaar 'circus' was, werd er een echt circus geplaatst. Maak een dagje Hoogeveen in uw scootmobiel af door naar deze betoverende optocht te kijken.