Scootmobiel kopen in Hoofddorp

scootmobiel_hoofddorp.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Hoofddorp

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Hoofddorp.

Met de Scootmobiel Hoofddorp ontdekken

Hoofddorp is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, een stad in Noord-Holland. Het is onderdeel van gemeente Haarlemmermeer. Vlakbij Hoofddorp, in het noordoosten, ligt Schiphol. Dit maakt Hoofddorp een perfecte plek om vliegtuigen te spotten.

Haarlemmermeer Culinair & De Groene Loper

Er worden verschillende evenementen georganiseerd in Hoofddorp die u met uw scootmobiel kunt bezoeken. Eén daarvan is Haarlemmermeer Culinair. Drie dagen lang presenteren 15 restaurants uit Hoofddorp en omgeving zich aan bezoekers.

Op Groene Loper festival kunt u duurzame en verantwoorde producten op een authentieke, pure consumentenmarkt. Er is een breed aanbod en u kunt de producten zien, voelen, ruiken, proeven en de puurheid ervaren. Daarnaast zijn er straatartiesten, kinderactiviteiten, fietstochten, proeverijen en nog veel meer.

Historisch Museum Haarlemmermeer & Museum De Cruquius

Deze twee musea werken nauw samen en wanneer u een toegangskaartje voor één museum koopt, kunt u op dezelfde dag ook gratis een ander museum bezoeken. In de musea kunt u alles te weten komen over de geschiedenis en de drooglegging van het Haarlemmermeer. In het Historisch Museum Haarlemmermeer kunt u in uw scootmobiel rondrijden in een op schaal nagebouwd dorp en er zijn interessante, wisselende exposities. Museum de Cruquius is gevestigd in een monumentaal stoomgemaal en regelmatig wordt de indrukwekkende stoommachine gedemonstreerd.

Het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum

Dit museum is opgericht door stichting CRASH. Zij richten zich op onderzoek naar vliegtuigen die in de oorlogsjaren in de Randstad zijn neergekomen. Met dit museum proberen ze de gebeurtenissen en artefacten meer betekenis te geven door het verhaal achter het wrakdeel centraal te zetten. Het museum ligt op ongeveer 10 minuten rijden vanaf Hoofddorp.

Winkelen in uw scootmobiel

U kunt zeven dagen per week in Hoofddorp terecht om te winkelen. Er is een treinstation en het is makkelijk bereikbaar met de auto. In het centrum kunt u alle grote winkels vinden, waaronder de Primark. Op het Burgermeester van Stamplein vindt iedere vrijdag een weekmarkt plaats waar u verse groenten en fruit kunt kopen.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Katwijk