Scootmobiel kopen in Hengelo

scootmobiel_hengelo.jpg?mtime=2017061206Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Hengelo

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Hengelo.

Hengelo is een stad in Overijssel met een geschiedenis die eeuwen teruggaat. Toch is de bevolking van Hengelo pas in de laatste 125 jaar gegroeid. Dit komt door de industrialisatie. Het begon in Hengelo met de textiel en metaalindustrie en later kwam de chemische industrie daarbij.

Musea in Hengelo bezoeken op de scootmobiel

Als u geïnteresseerd bent in techniek dan kunt u het Twents Techniekmuseum HEIM zeker niet overslaan als u in Hengelo bent. In dit museum kunt u een beeld krijgen van het verleden, heden en de toekomst van de Twentse industrie. Op een dynamische manier kunt u anderhalve eeuw aan industriële ontwikkeling ontdekken.

Wanneer u meer over de algemene geschiedenis van Hengelo te weten wilt komen kunt u een bezoek brengen aan Historisch Museum Hengelo. In het oude gedeelte van dit museum vindt u een vaste presentatie en daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen. Op aanvraag zijn er rondleidingen door het museum. Ook wanneer u graag een stadswandeling door Hengelo wilt doen moet u bij Historisch Museum Hengelo zijn. Op hun website vindt u hier meer informatie over.

Winkelen op de scootmobiel in Hengelo

In Hengelo is voor iedereen wat wils. Naast de filialen van de bekende landelijke ketens vindt u hier ook typisch Hengelose speciaalzaken. Wanneer u moe en hongerig bent na al dat shoppen kunt u terecht op één van de vele terrassen. Neem eens een echt Twentse Krentenwegge bij de koffie. De koopavond is in Hengelo op donderdag. De winkels zijn dan tot 21:00 uur open. Ook zijn er regelmatig koopzondagen. Op de website van Bureau Hengelo kunt u zien wanneer die zijn.

De Hengelose markt is modern en overzichtelijk, maar toch kunt u hier nog echte 'koopmannen' aan het werk zien. Op woensdag en zaterdag kunt u van 9:00 tot 17:00 uur langs de kraampjes struinen op uw scootmobiel. De Hengelose markt werd al een uitgeroepen tot 'Beste markt van Nederland'.

Wilt u graag een andere stad bezoeken? Een uurtje rijden met de auto en u bent in Zwolle. Ook een bijzonder mooie stad om te bezichtigen met uw scootmobiel. Kijk op scootmobiel Zwolle voor leuke tips.