Scootmobiel kopen in Haarlem

scootmobiel_haarlem.jpg?mtime=2017061206Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Haarlem

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Haarlem.

Met de scootmobiel Haarlem ontdekken

Haarlem, een stad met vele namen. Kent u Haarlem al als Spaarnestad? Deze bijnaam heeft Haarlem te danken aan de rivier de Spaarne. Vroeger had Haarlem de bijnaam als Schildersstad. Tegenwoordig kennen mensen Haarlem ook als Bloemenstad, dankzij de ligging in de bloembollenstreek. Ook wordt Haarlem 'De mooiste buitenwijk van Amsterdam of het Vlaanderen van het Noorden' genoemd. Dit vanwege de prachtige omgeving, de sfeer en uitstraling.

Tijdens carnaval heeft Haarlem Muggendonk als naam. Een inwoner wordt een Haarlemmer genoemd, maar heeft als bijnaam Mug. De oorsprong van deze bijnaam is onduidelijk.

Winkelstad Haarlem en culinair genieten

Haarlem heeft het meest gevarieerde aanbod aan winkels. Er zijn wel 69 verschillende soorten winkels te vinden. De binnenstad is autovrij en kent veel exclusieve winkels, parmantige antiek- en curiosa winkeltjes. Haarlem heeft ook Monopoly straten, bijvoorbeeld De Grote Houtstraat, de Barteljorisstraat en de Zijlstraat. Ook het aanbod aan cafés en restaurants is heel gevarieerd. Haarlem heeft in Nederland bijna de meeste restaurants en cafés. Ook voor culinaire bijzondere zaken, bakkers en delicatessen moet u in Haarlem zijn. Voor een middagje uit met de scootmobiel, heeft u dus genoeg keus!

In augustus wordt 'Haarlem Culinair' georganiseerd. Diverse restaurants vertonen dan aan het publiek wat hun kunsten en specialiteiten zijn.

Beleef het verleden en het heden in Haarlem

Via de app Street Museum NL op smartphones is het mogelijk om het verleden van Haarlem in het heden te zien. De app laat oude foto's, schilderijen, ansichtkaarten zien van de plek waar u op dat moment bent. Via de app wordt u ook op de hoogte gehouden van cafés, restaurants, VVV en verhuurmogelijkheden in de buurt.

Omgeving Haarlem verkennen in uw scootmobiel

De omgeving van Haarlem biedt veel natuurgroen. Met parken, strand, duinen en zee. Vlakbij Haarlem vindt u Schiphol, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. Hier kunt u heerlijk tot rust komen en ontspannen.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Hoofddorp