Scootmobiel kopen in Groningen

scootmobiel_groningen.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Groningen

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Groningen.

Op stap met scootmobiel in Groningen

'Grunn' of 'Martinistad'...zoals de Groningers hun stad noemen, is een leuke stad om te verkennen met de scootmobiel. Martinistad verwijst naar de Martinitoren, een toren van 97 meter. De vele aanwezige studenten maken Groningen tot de jongste stad van Nederland. Ze zorgen voor een levendige sfeer maar verder is het ook een hele gemoedelijke stad.

Groningen vanaf het water

Groningen is al eeuwenlang een echte waterstad. Met drie jachthavens is Groningen een ideaal startpunt om de omgeving te water te verkennen. Een rondvaartboottocht is dan ook zeker aan te raden. Als u vaart door de grachten van Groningen wacht u een unieke verrassing; bij het opengaan van de bruggen is een kunstwerk te zien. Deze kunstwerken maken deel uit van 'Kunst onder de bruggen'. Bij de Oosterbrug, Herebrug en Werkmanbrug zijn de kunstwerken te zien.

Ontdek de architectuur en kunst in Groningen met uw scootmobiel

Groningen is niet alleen een echte waterstad maar ook een architectuur stad. Wist u dat het plafond van het Centraal Station van papier maché gemaakt is? Ook het Groninger Museum is niet alleen een museum over kunst, maar een kunstwerk op zichzelf dat onder moderne architectuur valt. Als u met uw scootmobiel naar een museum wilt, dan raden wij u het Groninger Museum aan. Het Groninger Museum heeft een gevarieerde samenstelling van kunst, waaronder archeologische voorwerpen, schilderijen, zilver en keramiek. Maar ook voor moderne kunst kunt u hier heel goed terecht. De voorwerpen zijn gerelateerd aan beeldende kunst, design en mode.

Winkelen en uitgaan

Ook voor een dagje winkelen is Groningen geweldig, er is meer dan genoeg keus. Exclusieve bijouterie, biologisch geproduceerde producten, heerlijke bonbons bij een bonbon atelier, vrolijke cadeaus en modieuze kleding, kortom voor ieder is er wel wat wils te vinden.

Voor een avondje uit is de Oosterpoort een aanrader. Groningen is een bruisende culturele stad, waar ook met een scootmobiel genoeg te doen is.

Wilt u ook andere steden in het "hoge Noorden" bezoeken? Kijk voor tips op: scootmobiel Leeuwarden.