Scootmobiel kopen in Enschede

scootmobiel_enschede.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Enschede

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Enschede.

Met de scootmobiel in Enschede

Dicht bij de Duitse grens ligt Enschede. Omringt door prachtige natuur is het mogelijk om binnen enkele minuten rust te vinden. Wilt u een creatieve en ontspannende belevenis? Dan is de route 'Rondje Enschede' een interessante mogelijkheid om Enschede te ontdekken. Dit is een zowel een wandel- als fietsroute van ongeveer 50 km rondom Enschede en Boekelo. Bedrijven die aan de route liggen organiseren regelmatig activiteiten en evenementen rondom cultuur, kunst en ambachten. De route gaat zowel over harde als onverharde paden en langs prachtige natuur, cultuur en speelplekken.

Enschede cultuurstad

Vindt u het leuk om met cultuur bezig te zijn? Dan is Enschede de moeite waard om te bezoeken. Enschede heeft de Cultuurmijl, een verbinding van het centrum met de wijk Roombeek. De Cultuurmijl is een route waarmee u langs leuke en culturele hoogtepunten rijdt. Bijvoorbeeld Rijksmuseum Twente, Nationaal Muziekkwartier, de Museumlaan, H.B. Blijdensteinlaan waar bewoners hun eigen kunstwerken laten zien. Enschede heeft haar eigen straatmuseum. In Roombeek hebben bewoners hun huizen naar eigen wens gebouwd. Maar ook kunt u hier genieten van middeleeuwse kunst, architectuur en creatieve kunstuitingen. Als u niet bekend bent in Enschede is dit een leuke manier om de stad beter te leren kennen.

Bakkie doen in Enschede

De Oude Markt is de plek om een gezellig bakkie te doen en even lekker te ontspannen na het winkelen rondom het Van Heekplein. Op de Oude Markt vindt u verscheidene restaurants en cafés die goed voor hun gasten zorgen.

Voor de echte en authentieke straten met een Enschedese uitstraling moet u in de Korte Hengelosestraat, de Zuiderhagen en de Walstraat zijn. Hier vindt u speciaalzaken die van generatie tot generatie zijn overgedragen.

Het VVV van Enschede heeft nog meer adresjes voor u die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Kijk voor leuke tips in de omgeving op: scootmobiel Hengelo