Scootmobiel kopen in Eindhoven

scootmobiel_eindhoven.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Eindhoven

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Eindhoven.

Ontdek het groene kunstzinnige Eindhoven met de scootmobiel

Eindhoven, de stad van PSV en Philips. Het is de stad waar de creativiteit en technologie heersen. Maar ook waar een rijk cultureel leven is. Voor 2011 - 2013 is Eindhoven tot de beste binnenstad uitgeroepen. Ook is Eindhoven vanuit Europa uitgeroepen tot: 'De Europese stad van de toekomst'.

Scootmobiel Eindhoven parkenstad

Eindhoven heeft meerdere stadsparken om te bezoeken. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven met een scootmobiel. Zoals bijvoorbeeld in het Stadswandelpark. In het stadswandelpark zijn diverse bijzondere monumenten te zien. U kunt dit park vinden bij het Dommelplantsoen en het Anne Frankplantsoen, dit ligt ten zuiden van het centrum. Het park sluit aan bij de Genneper parken in het Zuiden en op de Dommeltuin in het Noorden. Vlakbij de Dommeltuin ligt het Van Abbemamuseum. Dit is een leidend museum voor moderne en hedendaagse kunst.

In het Zuiden van Eindhoven liggen De Genneper Parken, dit is een natuur- en recreatiegebied waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Het gebied ligt aan de rivieren de Dongel en de Tongelreep in een beekdalgebied.

Ten noorden van Eindhoven ligt het grote Philips van Lenneppark. Dit is een leuk park om met kinderen en familie te bezoeken. In dit park is een kinderboerderij, speeltuin en een skatepark.

Scootmobiel Eindhoven en kunst

Eindhoven is een stad vol kunst. Overal in Eindhoven vindt u kunst, zowel in musea als verspreid door de stad. Er is een grote verscheidenheid aan beelden buiten te vinden. Een van de meest in het oog springende kunstwerken is de Flying Pins. Dit is een kunstwerk van negen meter hoog met een bowlingbal die tien kegels heeft omgekegeld. Dit vindt u op de Kennedylaan.

Als u houdt van groen en kunst is Eindhoven een fijne stad om met de scootmobiel te ontdekken.

Meer leuke tips: scootmobiel Maastricht