Scootmobiel kopen in Dordrecht

scootmobiel_dordrecht.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Dordrecht

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Dordrecht.

Op stap met de scootmobiel in Dordrecht

Heeft u zin om een dagje op stap te gaan in de oudste stad van Holland? Dan moet u naar Dordrecht. Dordrecht is de eerste stad dat in Nederland gesticht is. De eerste bewoners woonden op de oevers van het riviertje de Thuredrith. In de middeleeuwen werd het een eenvoudige nederzetting, waarna het uitgegroeid is tot een machtige handelsstad. Tegenwoordig is er altijd wel wat te beleven. Zo heeft Dordrecht de titel 'evenementenstad 2012' gekregen. Er worden verschillende evenementen georganiseerd. Bijvoorbeeld het Bach festival, de Dordtse boekenmarkt, Kerstmarkt Dordrecht en Dordt Monumenteel.

Bijzonder Dordrecht in uw scootmobiel

In Dordrecht vindt u geen grachten maar wel havens. Hier kunt u heerlijk bij het water ontspannen en van boten genieten. Langs de oude havens staan nog historische koophuizen, die een beeld geven van hoe Dordrecht er vroeger uitgezien heeft. Er zijn vijftig koopmanshuizen die de 'Dordtse gevel' hebben. Dit is een uniek geveltop dat in de zestiende eeuw gemaakt werd door ambachtslieden die lid waren van de metselaarsgilde. Hiermee konden aan de gilde aantonen dat ze geschikt waren om lid te worden.

De rivierkade bij de Groothoofdspoort en de binnenhavens vormen een bezienswaardigheid in Dordrecht. De Groothoofdspoort is een stadspoort, dat een overblijfsel is uit de veertiende en de vijftiende eeuw. De poortdoorgang is in Gotische stijl gebouwd.

De Ark van Noach


In Dordrecht vindt u een gigantische replica van de Ark van Noach. Binnenin het schip wordt het verhaal van de zondvloed en de ark van Noach verteld. Aan boord kan er een rolstoel geleend worden. Overigens zijn er maar een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en is het niet mogelijk om een rolstoel van te voren te reserveren. Het is dan verstandig om een eigen rolstoel mee te nemen. Aan de Maasstraat kunt u dit gigantische houten schip vinden.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Roosendaal