Scootmobiel kopen in Doetinchem

scootmobiel_doetinchem.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Doetinchem

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Doetinchem.
 
Aan de Oude IJssel ligt de gemeente Doetinchem en met 56.320 inwoners op een oppervlakte van 79,07 km² is het de dichtstbevolkte gemeente van de Achterhoek. De hoofdplaats van de gemeente heet ook Doetinchem, deze stad wordt ook weleens Deutekom genoemd. 

Kunst in de Stad

Er zijn drie grote culturele evenementen in Doetinchem. 'Buitengewoon' is een jaarlijks terugkerend straattheater festival. Kleine en grote straattheatergezelschappen treden tijdens die dagen op in de binnenstad. U kunt in uw scootmobiel door de stad rijden en genieten van de voorstellingen. Houdt u meer van beeldende kunst? Dan is Huntenkunst iets voor u! Tweemaal per jaar wordt dit georganiseerd in en rond de Houtkamphal. Drie dagen lang exposeren ongeveer 150 kunstenaars uit binnen- en buitenland hun kunstwerken. Ook is er nog het jaarlijkse Stadsfeest. U kunt zich tijdens dit festival vier dagen lang vermaken met de vele muziekacts op verschillende plaatsen in het centrum. Daarnaast is er een kermis en als afsluiting is er vuurwerk.

Met de scootmobiel naar de markt in Doetinchem

Elke week is er op dinsdag en zaterdag een markt in Doetinchem. Op dinsdagmorgen is er een grote lapjes- en rommelmarkt. Vroeger was dit vooral een textielmarkt waar ook wat levensmiddelen verkocht werden. Tegenwoordig kunt u hier veel meer verschillende producten vinden. Op zaterdag is er een kleine lapjes- en warenmarkt rondom het gemeentehuis. In de winter is er ook een ijsbaan. 

Stadsmuseum Doetinchem

In 'Het Oude Postkantoor' van zit het Stadsmuseum Doetinchem. Wanneer u geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van de stad moet u zeker een bezoekje brengen aan dit museum. U vindt hier naast kunst en cultuur ook een prachtige collectie over Doetinchem. Er werken vrijwilligers bij het museum die u kunnen rondleiden. Dit maakt uw bezoek veel leuker en leerzamer. Het museum deelt zijn pand met het meest bijzondere restaurant van de Achterhoek: het Borghuis. Met uw entreekaartje van het Stadsmuseum kunt u een gratis kop koffie of thee krijgen in het Borghuis.