Scootmobiel kopen in Deventer

scootmobiel_deventer.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Deventer

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Deventer. Deventer is een van de oudste steden van Nederland en dat is nog steeds terug te zien. U kunt hier namelijk het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland bewonderen. 

Monumenten spotten vanuit uw scootmobiel

Deventer is een beschermd stadsgezicht en staat vol met rijksmonumenten. De Brink is het middelpunt van de binnenstad. Dit is het grootste stadsplein van Nederland en hier zijn diverse monumentale panden en objecten te vinden. Neem bijvoorbeeld ene kijkje bij de Waag of de Wilhelminafontein. Ook kunt u op de Brink een drankje doen bij een van de vele horecagelegenheden. 

Deventer koek

U kunt deze stad niet verlaten zonder de traditionele lekkernij de Deventer koek te hebben geproefd. De bijnaam van Deventer is niet voor niets de Koekstad. Deze koeken moet volgens strenge gemeentelijke aanwijzingen gebakken worden. Dit gebeurt tegenwoordig in een fabriek aan de Hanzeweg. Wilt u een deze heerlijke lekkernij proeven? Rijdt dan met uw scootmobiel even langs het speciale winkeltje aan de Brink. 

Met uw scootmobiel door het Historisch museum

Historisch museum Deventer is de ideale plek om meer over de lange geschiedenis van de stad te weten te komen. Het museum is gevestigd in het monumentale gebouw de Waag. Dit is gebouwd in 1528 aan de Brink. Naast de vaste tentoonstelling over de handel in Stokvis en Deventer koek zijn er ook tijdelijke tentoonstellingen in het museum. 

De Grote of Lebuïneskerk

Deze gotische kerk staat in de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten. De kerk zoals hij er nu uitziet kwam tot stand tussen 1450 en 1525. U kunt de vele muurschilderingen bewonderen of een kijkje nemen in de romaanse crypte. Op sommige plekken zijn nog de gevolgen van de calvinistische Beeldenstorm zichtbaar. 

Leuke andere tips in de omgeving: scootmobiel Almelo