Scootmobiel kopen in Den Haag

scootmobiel_denhaag.jpg?mtime=2017061206Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Den Haag

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Den Haag.

Met de scootmobiel Den Haag ontdekken

Met een half miljoen inwoners bevindt Den Haag zich op de derde plaats van grootste steden in Nederland. Willem Alexander, Maxima en hun drie meiden gaan in de toekomst in paleis Huis ten Bosch wonen. Dit is aan de rand van de stad, in het Haagse bos. Met een scootmobiel is het leuk om daar even langs te rijden.

Middagje winkelen met scootmobiel

Voor het winkelen zijn de Grote Marktstraat, de Spuistraat, de Hoogstraat en Noordeinde leuke straten om gezellig te winkelen. Den Haag is ideaal als u op zoek bent naar exclusieve producten.

Den Haag heeft drie overdekte winkelcentra. De Haagse Passage is het oudste winkelcentrum in Nederland. Sinds 1885 is het al mogelijk om overdekt te winkelen in de Haagse Passage. Op het moment zijn er verbouwingen gaande en eind 2013 wordt verwacht dat de nieuwe Haagse Passage klaar zal zijn. Deze verbindt de oude Haagse Passage, de Grote Marktstraat en de Spuistraat met elkaar.

Gaat u liever naar de markt, dan raden wij u De Haagse Markt aan. In Europa is dit de grootste permanente markt in de openlucht. Elke week kunt u op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag op De Haagse Markt terecht.

Bezienswaardigheden met scootmobiel Den Haag

Het Binnenhof is een echte trekpleister voor mensen in het centrum van de stad. Wist u dat er gebouwen staan die uit het begin van de 13e eeuw stammen? Eeuwenlang zijn er vanuit Den Haag staatkundige zaken geregeld. Zo heeft Lodewijk Napoleon als koning in Den Haag gewoond. Hij was de enige koning die geen deel uitgemaakt heeft van het vorstenhuis Oranje-Nassau.

Tevens is Madurodam een aanrader voor een dagje uit met de familie. Een uniek uitje waar Nederland in miniatuur te bekijken is.

Het VVV kunt u nog veel meer tips over uitstapjes met een scootmobiel geven.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Zoetermeer