Scootmobiel kopen in Den Bosch

scootmobiel_denbosch.jpg?mtime=201706120Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Den Bosch

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Den Bosch.

Met de Scootmobiel Den Bosch ontdekken

Den Bosch is de bruisende hoofdstad van Noord-Brabant en is drie keer op rij uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Het middeleeuwse stadscentrum is een van het oudste en meest complete van Nederland. Er zijn mooie kerken te bezichtigen zoals de Sint-Janskathedraal die te vinden is op de hoek van de Parade.

In uw scootmobiel door het museumkwartier

In het hart van het historische stadscentrum van Den Bosch vindt u het Museumkwartier. Liefhebbers van kunst, cultuur, geschiedenis en architectuur kunnen hier sinds de opening in mei 2013 genieten van de veelzijdige tentoonstellingen van het Noordbrabants Museum en het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch. Ook is er een prachtige binnentuin met een terras waar u een mooi uitzicht heeft op de beeldentuin waar u ook doorheen kunt rijden met uw scootmobiel. U kunt er voor kiezen om één museum te bezoeken of een combiticket te kopen waarmee u beide musea kunt bezoeken.

Lekkernijen uit Den Bosch

Een bezoek aan Den Bosch is natuurlijk niet compleet zonder de heerlijke Bossche specialiteiten te proeven. De bekendste lekkernij is de Bossche Bol. De bakkers die de bollen nu maken geven hun recept nooit prijs. Deze met slagroom gevulde en met chocolade geglazuurde bol is op alle terrasjes verkrijgbaar, heerlijk te combineren met een kop koffie of thee.

Een ander traditioneel recept is die van de Bossche koek, deze ging jaren over van vader op zoon en was zelfs ooit wereldberoemd. Het recept is ooit bijna verloren gegaan maar gelukkig vond de vierjarige Jules het recept van zijn grootvader terug achter een betegelde muur. Deze koek is verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakkers en bij VVV 's-Hertogenbosch. Verder zijn er nog de Bossche Kussen, de Bossche moppen en bij de Broodspecialist in de Hinthamerstraat kunt u terecht voor de originele Koekwaus.

Nieuwsgierig wat andere steden scootmobiel gebruikers te bieden hebben? Kijk dan eens op: scootmobiel Eindhoven