Scootmobiel kopen in Breda

scootmobiel_breda.jpg?mtime=201706120633Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Breda

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Breda.

Een dagje uit met de scootmobiel in Breda

Breda heeft de reputatie dat het één van de meest gastvrije steden is. Ooit was Breda belangrijk als garnizoens-en vestigingsstad, maar nog steeds is het nauw verbonden met de Nederlandse krijgsmacht. Ook is Breda een populaire oranje stad, dankzij de relatie die Breda ooit gehad heeft met het voormalige huis van Nassau. In de binnenstad zijn er veel monumenten die deze relatie met de voorouders van onze Koninklijke familie eren. Er is zelfs een kasteel in de binnenstad aanwezig. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. Het kan alleen via een afspraak met het VVV bezocht worden.

Breda; kunst in het openbaar

Overal in de stad zijn er beelden en kunstwerken te vinden. Bijvoorbeeld beelden van heiligen zoals de Heilige Catharine en mythologische figuren zoals Hercules. In Breda wordt Hercules ook 'Vuile Jan' genoemd. Hercules is namelijk maar deels bedekt en het beeld zelf is niet spierwit. Op de website van de gemeente Breda vindt u een lijst met een overzicht en afbeeldingen van kunstwerken die er in Breda te vinden zijn.

Breda ontdekken met uw scootmobiel

Voor heerlijk Bourgondisch leven, lekker eten en drinken, is Breda de plaats waar u moet zijn. Maar ook als u liever verschillende internationale keukens wilt uitproberen, zijn er genoeg restaurants om uit te kiezen. Wat dacht u van Afghaans, Thais, Mexicaans, Indonesisch, Frans of Grieks? Het is allemaal mogelijk!

Met een koets door de binnenstad

Ook is het mogelijk om in een romantische koets een rit door de binnenstad te maken. Er zijn verschillende routes van 30 tot 90 minuten en de koetsier vertelt over wat er onderweg te zien is. Verder heeft Breda prachtige parken en tuinen om te ontdekken, zoals stadspark Valkenberg en Willem Merkxtuin. Hier kunt u ook prima met een scootmobiel rondrijden.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Tilburg