Scootmobiel kopen in Arnhem

scootmobiel_arnhem.jpg?mtime=20170612063Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Arnhem

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Arnhem.

Met de scootmobiel Arnhem ontdekken!

Voor een heerlijk dagje uit met de scootmobiel in Arnhem zijn verschillende mogelijkheden. Arnhem staat bekend als Groene Stad en Parkstad dankzij al het groen wat er te vinden is en de aanwezige parken waar het goed vertoeven is. Zo kunt u lekker rijden met uw scootmobiel en ontspannen in Sonsbeekpark. Met de aansluitende parken Zypendaal en De Gulden Boden is er sprake van 200 hectare grond. Dit kunt u vergelijken met 400 voetbalvelden bij elkaar.

Historisch en cultureel Arnhem

Arnhem heeft een rijke geschiedenis en heeft een belangrijke rol vervuld in de Tweede Wereldoorlog. De slag om Arnhem is erg bekend, zo kunt u de Freedom Trail Route volgen. U ziet dan belangrijke locaties uit de jaren 40-45, onder andere waar de Jodenvervolging, het verzet en de evacuatie plaatsgevonden hebben. Deze route heeft geen verplichte vaste volgorde. De route is te downloaden op de site van Freedom Trail Route Arnhem.

Musea en winkelen met uw scootmobiel

Ook zijn er verschillende musea te bezichtigen, zoals het Nederlands Openluchtmuseum, Bronbeek museum en Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen, Historisch museum Arnhem, Centrum voor Beeldende Kunst en het Museum voor moderne Kunst. Behalve musea bezoeken kunt u ook gezellig winkelen in het centrum, en daar een drankje doen op de levendige Korenmarkt of een lekker hapje eten in de Pauwstraat met een gevarieerde keuze in restaurants.

Arnhem is ook bekend om Vitesse. Het Gelredome is de basis van Vitesse maar ook de plek waar internationale en grote sterren optredens verzorgen. Zo heeft Andre Rieu walsen gespeeld en bezoekers ontroerd in het Gelredome.

Scootmobiel Arnhem - Nijmegen

Vanuit Arnhem kunt u ook heel gemakkelijk naar Nijmegen. De afstand is ongeveer 20 kilometer. Daar kunt u met een scootmobiel zo naar toe rijden. Dan bent u dichtbij de oudste stad van Nederland.

Voor nog meer leuke ideeën en tips voor scootmobiel gebruikers kan het VVV u goed helpen. Of voor scootmobiel mogelijkheden in de omgeving, kijkt u op: scootmobiel Ede.