Scootmobiel kopen in Apeldoorn

scootmobiel_apeldoorn.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Apeldoorn

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Apeldoorn.

Ontdek Apeldoorn met de scootmobiel

Welkom in het bosrijke en groene Apeldoorn, een stad met een Koninklijke allure. Hier vindt u Paleis het Loo. In de zomermaanden zijn de paleistuinen open voor bezoekers. Samen met de Apenheul, is Paleis het Loo één van de bekendste attracties in Apeldoorn. In Apeldoorn vindt u ook prachtige plantsoen en parken, waar het prettig vertoeven is. Bijvoorbeeld het Oranjepark, het Wilhelminapark, het Prinsenpark en het Verzetsstrijderpark. Tussen deze parken ligt de Parkenbuurt, hier staan veel oude herenhuizen en villa's.

Vanuit Apeldoorn bent u dichtbij het park de Hoge Veluwe. U zou er met een scootmobiel eventueel zo naar toe kunnen rijden!

In uw scootmobiel op koopjesjacht en winkelen

Ieder jaar worden er in juli/augustus antiek- en curiosa markten georganiseerd in Apeldoorn. Er staan minstens een paar honderd kraampjes waar heel wat koopjes te vinden zijn. De antiek- en curiosa markt wordt georganiseerd op het Marktplein en Raadhuisplein. Als u leuke koopjes wilt vinden dan is dit de plek waar u moet zijn. Ook is het mogelijk om zelf spullen te verkopen. Hiervoor moet u contact opnemen met het Veluws Bureau Voor Toerisme.

Iedere zondag muziek

In het Oranjepark is er in de zomermaanden iedere zondag muziek. Dit vindt plaats in een tent en de toegang is gratis. Tot begin september zijn er iedere zondagmiddag twee muziek optredens. Houdt u van koormuziek, Jazz, Latin, wereld of Nederlands? Voor ieder is er wel iets naar zijn of haar smaak.

Uit rijden met de scootmobiel

Via de site van VVV Apeldoorn kunt u prachtige en interessante routes aanschaffen.

Wilt u graag een andere stad bezoeken in de omgeving? Op scootmobiel Deventer vind u leuke tips over de stad Deventer.