Scootmobiel kopen in Amsterdam

scootmobiel_amsterdam.jpg?mtime=20170612Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Amsterdam

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Amsterdam.

Met de scootmobiel Amsterdam ontdekken!

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is een grote trekpleister voor toeristen en dagjesmensen. Ieder jaar brengen circa 4,5 miljoen mensen een bezoek aan Amsterdam. De vele winkels, gezellige terrasjes, vele musea, en gezellige stadsparken zijn erg in trek.

Door de Amsterdamse wijken met uw scootmobiel

Ook voor gebruikers van een scootmobiel heeft Amsterdam veel te bieden. Scootmobiel gebruikers kunnen informatie inwinnen bij het VVV kantoor, maar er ook zelf op uit trekken. Er zijn vele leuke wijken in Amsterdam die goed bereikbaar zijn per scootmobiel. Een echte aanrader zijn de Negen Straatjes. Deze knusse winkelstraatjes zijn gelegen tussen de Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en de Singel. In de Negen Straatjes bevinden zich vele leuke winkels die net even anders zijn dan het aanbod in bijvoorbeeld de Kalverstraat. Denk hierbij aan hippe woonwinkels, kledingwinkels, design shops en gezellige restaurantjes.

Grachten en musea

Bij lekker weer is een rondvaart door de grachten van Amsterdam ook een echte aanrader. Op die manier ziet u Amsterdam van een heel andere kant. U zit lekker rustig op het water, terwijl de stad aan u voorbij zoeft.

Verder kent Amsterdam vele musea zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Wilt u met de scootmobiel een museum bezoeken? Informeer dan vooraf bij het museum of dit mogelijk is. Niet alle musea zijn scootmobiel vriendelijk. Wel kunt u in veel gevallen gratis gebruik maken van een rolstoel.

De omgeving van Amsterdam verkennen

Ook in de omgeving van Amsterdam is veel te doen. Het Amsterdamse Bos is bijvoorbeeld een schitterend natuurgebied waar veel mensen uit de stad in het weekend naar toe trekken. Maar ook Schiphol ligt op steenworpafstand. Wilt u een dagje vliegtuig spotten of op een regenachtige dag overdekt winkelen op Schiphol Plaza, pak dan de trein. Binnen 15 minuten bent u vanaf Amsterdam Centraal op Schiphol. Wilt u met uw scootmobiel gebruik maken van de trein, dan dient u vooraf contact op te nemen met de NS.

Meer leuke tips in de omgeving: scootmobiel Amstelveen