Scootmobiel kopen in Amersfoort

scootmobiel_amersfoort.jpg?mtime=2017061Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Amersfoor

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Amersfoort.

Met de scootmobiel Amersfoort ontdekken

Amersfoort is naast Breda en Utrecht, één van de grootste garnizoenssteden van het land. In Amersfoort is een enorme zwerfsteen aanwezig. Dit is een steen die vroeger eens door een gletsjer of een ijskap is achtergelaten. Een bijnaam van Amersfoort is Keistad. Mensen uit Amersfoort worden ook weleens Keientrekkers genoemd.

In Amersfoort vindt u één van de mooiste middeleeuwse monumenten. De Onze Lieve Vrouwentoren is 98 meter hoog en heeft wel honderd klokken. Amersfoort is één van de grootste monumentensteden van het land. Het verleden is nog steeds goed zichtbaar in de straten, gebouwen en grachten van de stad.

Cafeetje Amersfoort

Houdt u van schrijven of wilt u beter leren schrijven? Dan organiseert de Schrijfplek iedere dinsdagochtend een schrijfcafé in Coffee Corazo in Amersfoort. Amersfoort heeft meerdere pleinen waar een divers aanbod is aan cafés en kroegen. In Amersfoort geven mensen vooral de voorkeur aan De Hof, Lieve Vrouwenkerkhof en de Groenmarkt.

Bijzonder Amersfoort

Heeft u weleens in een Ferrari gereden? In Amersfoort is het mogelijk om een rit in een Ferrari te maken. Bij het VVV zijn er cadeaubonnen te koop waarmee een plek in een Ferrari geregeld wordt.

Wilt u het verleden en ambachten beleven zoals het er in de middeleeuwen ook aan toe ging? Iedere 1e zondag van de maand is er een Sibbe zondag op het landgoed de Schothorst. De groep 'Bergkamp Sibbe' laat dan zien hoe het leven op een boerderij in de Middeleeuwen eruit zag.

VVV Amersfoort

Via het VVV is het mogelijk om de zomertijdpas aan te schaffen. Hiermee krijgt u twee dagen lang toegang tot de mooiste en leukste plekken die Amersfoort te bieden heeft. Ook krijgt u hiermee korting op souvenirs en zijn er diverse aanbiedingen. Voor 10 euro is een zomertijdpas te koop bij het VVV.

Een andere leuke stad voor scootmobielgebruikers is Apeldoorn. Kijk op scootmobiel Apeldoorn voor leuke tips.