Scootmobiel kopen in Almere

scootmobiel_almere.jpg?mtime=20170612063Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

Een advies op maatEen proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleidingEen exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeelDe voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Almere

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Almere.

Een dagje naar Almere met de scootmobiel

Voor een dagje uit in de jongste provincie van Nederland en één van de jongste steden van het land, is Almere een aanrader om te bezoeken. Almere bestaat uit verschillende delen: Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten.

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje of vindt u het leuk om naar het centrum van een stad te gaan? Dan is Almere Stad een hele goede keus! Het centrum van Almere bestaat uit brede straten, ideaal voor het rondrijden met een scootmobiel. Deze straten bieden een ruime keus aan winkels. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben een eigen winkelcentrum. Met een aanbod van rond de 400 winkels zijn er genoeg winkels om te bezoeken. In Almere is het mogelijk om zeven dagen per week te shoppen!

Almere ligt vlakbij Lelystad en Zeewolde. Vanuit Almere kunt u zo naar het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Wist u dat de stad zich twee tot vijf meter onder zeeniveau bevindt? Almere is een jonge stad die vooral uit nieuwbouw en moderne architectuur bestaat. In 1984 kreeg Almere zijn eigen burgemeester.

Architectuur in de stad

Almere is beroemd om de architectuur die in de stad te vinden is. Gebouwen bestaan uit aparte vormen en zijn internationaal erkend in de wereld van de architectuur.

Ontdek met de scootmobiel de natuur in en rondom Almere

Voor prachtige natuurgebieden is Almere een grote aanrader. In de omgeving van Almere vindt u bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen, de Lepelaarplassen en verschillende recreatieplassen en stranden. In Almere zelf vindt u Stadslandgoed De Kemphaan waar zowel een kinderboerderij als vier eilanden zijn waar apen door stichting Aap opgevangen worden.

Bij het VVV zijn er prachtige routes te vinden om Almere te ontdekken en te beleven op de scootmobiel. Wilt u Flevoland verder ontdekken? Kijk op scootmobiel Lelystad voor meer tips.