Scootmobiel kopen in Almelo

scootmobiel_almelo.jpg?mtime=20170612063Mobilae biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Mobilae de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

  • Een advies op maat
  • Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
  • Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
  • De voordelen van een scootmobiel kopen bij Mobilae.

Leuke tips voor het rijden met een scootmobiel in Almelo

Wij hebben leuke tips en informatie voor u verzameld over wat u met een scootmobiel kunt doen in Almelo. Almelo is een oude stad die is ontstaan in de middeleeuwen. De naam betekent: "Op zandgrond gelegen bos bij de Aa". De Almelose Aa is een riviergang die door het centrum van Almelo stroomt. 

Musea in Almelo

Er zijn drie musea in Almelo die u gratis kunt bezoeken. Het Stadsmuseum Almelo is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum. In dit museum krijgt u een beeld van de geschiedenis van Almelo. Naast de vaste collectie, met objecten uit voornamelijk 1880 tot 1960, zijn er ook wisselende exposities.
 
In het monumentale wevershuisje, vlakbij de Grote Kerk, kunt u de vaste expositie 'Van vlas tot linnen' bezoeken. Hier worden onder andere 300 jaar oude weefgetouwen, spinnenwielen, oude gereedschappen en diverse textielvormen tentoongesteld. Ook vinden er regelmatig demonstraties plaats van oude ambachten.
 
Rijdt ook met uw scootmobiel langs het Bolletje Bakkerijmuseum om te zien hoe er vroeger in de bakkerij werd gewerkt. Sla de Bolletje Winkel & Koffieschenkerij Anno 1867 niet over. Hier kunt u een ouderwets 'aangeklede koffie' of een op z'n Twents 'opgedofte thee' proeven. 


Preston Palace; ook te bezoeken met scootmobiel

Preston Palace is een hotel en uitgaanscentrum in Almelo met talloze mogelijkheden. Of u nu één dag blijft of meerdere dagen; in Preston Palace verveelt u zich nooit! Er is een indoor-kermis, feestzaal met elke avond live muziek, een bioscoop en nog veel meer. Daarnaast zijn er verschillende barretjes, restaurants en een koffiecorner. Er zijn ook speciale kamers beschikbaar voor minder validen waardoor u gemakkelijk met uw scootmobiel of rolstoel kunt rijden.
 
Wilt u graag ook andere steden aan doen met uw scootmobiel? Denk ook eens aan Enschede. Kijk voor leuke scootmobiel tips in Enschede op: scootmobiel Enschede.