Scootmobiel reparatie

Bij Mobilae kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij u ook verzekerd bent van scootmobiel reparatie wanneer uw scootmobiel minder goed werkt of slijtage vertoont. Uiteraard krijgt u bij ons alleen maar topproducten van een deugdelijke kwaliteit. Maar er kan altijd iets gebeuren waardoor uw voertuig minder goed werkt of er zelfs helemaal mee ophoudt. Denk hierbij aan een ongelukje, slecht onderhoud of onderdelen die hun werk niet meer goed doen. In een dergelijk geval is het natuurlijk erg fijn om te weten dat u ons kunt raadplegen voor scootmobiel reparatie.

Scootmobiel reparatie bij Mobilae

Het is erg vervelend dat u onderweg bent en uw scootmobiel het begeeft, omdat u afhankelijk bent van uw voertuig. Als u echter een onderhoudscontract bij Mobilae heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuis komt. Onze thuisbrengservice staat namelijk klaar om u te helpen. U hoeft alleen maar te bellen om een monteur in te schakelen. Vervolgens komt een Mobilae monteur u helpen. Kort daarna wordt een afspraak met u gemaakt voor de scootmobiel reparatie. Uw scootmobiel wordt gerepareerd en krijgt een onderhoudsbeurt. Op deze manier zorgt onze service afdeling ervoor dat u weer snel veilig op pad kunt met uw voertuig!

Het belang van een onderhoudsafspraak

Zoals we eerder ook al aangaven, werkt Mobilae alleen met de beste fabrikanten. Daarom kunt u er als bestuurder zeker van zijn dat u een scootmobiel van perfecte kwaliteit aanschaft bij ons. Maar net als alle producten, zal ook uw scootmobiel met de tijd slijtage kunnen vertonen. Om vroegtijdige slijtage tegen te gaan, is het noodzakelijk om uw voertuig met regelmaat te laten controleren. Dat kan tijdens een onderhoudsbeurt. Bij Mobilae beschikken wij over een gespecialiseerd service team dat onderhoud pleegt op scootmobielen. U kunt uw scootmobiel dan ook met volle vertouwen aan ons overlaten. Wij doen alles wat nodig is tijdens een onderhoudsbeurt; van scootmobiel reparatie tot het vervangen van onderdelen.

Onderhoud en scootmobiel reparatie bij Mobilae

Wij bieden servicecontracten aan waarbij u kunt kiezen voor periodiek onderhoud van uw scootmobiel. Zo bent u er altijd zeker van dat u de kwaliteit van uw voertuig waarborgt. Neem voor meer informatie contact op met ons op telefoonnummer 071 - 409 71 71. Wij helpen u graag verder!